KIEHLS AVOCADO

Één van mijn favoriete producten van dit moment is dit duo van Kiehls. Tijd om er wat meer over te vertellen.
Kiehls Creamy Eye Treatment
Deze fijn oogcrème is een absolute bestseller van Kiehls en is al jaren één van mijn favorieten. De Creamy Eye Treatment with Avocado verzorgt en hydrateert effectief het gevoelige deel rondom de ogen. Het resultaat: de huid rondom het oog wordt door Avocado Eye de hele dag bevochtigd en de droogheid gerelateerde rimpels rondom het oog worden geleidelijk verzacht. De huid voelt fris aan. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Ik gebruik hem vaak in de ochtend en in de avond voor ik ga slapen.
14G €29
28G €45
Kiehls Avocado Nourishing Hydration Mask
Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask is een gezichtsmasker dat de huid voedt en hydrateert. Hydrateer de huid met dit rijke en romige avocado-masker. Met een unieke, rijke textuur geïnspireerd op een verse, rijpe avocado, laat deze hydraterende gezichtsmasker de huid weer opleven. Het bevat avocado-fruitextract, avocado-olie en teunisbloemolie. Geschikt voor alle huidtype, inclusief de gevoelige huid. Laat het 15 minuutjes inwerken en spoel het daarna af met lauw-warm water. 
25G €22
100G 46

De producten van Kiehls zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf, Douglas en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik ben heel benieuwd naar de oogcreme hoor hier altijd zulke goede verhalen over. Zelf gebruik ik van Kiehls het bekende serum.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lang geleden dat ik iets van Kiehl's had, maar viel nooit tegen!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig