NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR

Ik ben een groot fan van de deo's van Nivea. Nieuw in het assortiment zijn de Deo Beauty Elixir. Verkijgbaar in 3 geuren en ik laat je er vandaag 2 zien.
Nivea komt met een nieuwe deodorant lijn de Nivea Deo Beauty Elixir. Deze nieuwe lijn combineert geur, verzorging, en bescherming in een zachte formule en is gemaakt voor vrouwen om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Het zorgt er ook voor dat je oksels zijdezacht aanvoelen. De formule verrijkt met calcium en vitaminen van melk, is bovendien speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare okselhuid en kun je direct na het scheren gebruiken. 

Deze nieuwe deo's zijn het resultaat van vele jaren wetenschappelijk onderzoek naar de krachtige werking van melk. Nivea experts hebben de meest essentiële componenten uit melk gehaald. Zoals mineralen (calcium), vitamines (C en E) en pro vitamines (B5) en combineerden deze in een lichte en snel absorberende formule die een droge en ruwe okselhuid tegen gaat. De range biedt 48 uur anti-tramspirant bescherming en bevat 0% alcohol.
Nivea heeft voor alle huidbehoefte een deodorant. Hij komt namelijk in drie varianten. 

NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive
De speciale formule voor de gevoelige huid. Helpt de huid te herstellen van irritatie - zelfs na regelmatig scheren - met een formule die is getest en dermatologisch is goedgekeurd voor de gevoelige huid. Ook heeft het een heerlijke, kalmerende geur van witte bloemen. Zorgvuldig vervaardigd met ingrediënten op basis van melk voor een  schoon en fris gevoel.
NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh
De speciale formule voor een langdurig fris gevoel. Dit wordt versterkt door een heerlijke zachte bloemengeur. Voor een gevoel alsof je net uit de douche bent gestapt.  
NIVEA Deo Beauty Elixir Dry
De krachtige beschermende formule. Het zorgt voor een langdurige en comfortabele droogheid en beschermt tegelijkertijd de vochtbalans in de huid. De geur is klassiek Nivea met een touch van zachte, witte jasmijn.
Deze deo's zijn alleen te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
4,99 per stuk 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig