MAEVE 3 JAAR

Afgelopen maandag werd Maeve alweer 3 jaar. De tijd gaat zo snel! Nog één jaartje en dan gaat ze alweer naar de basisschool. We vierden haar verjaardag afgelopen zaterdag, en ik laat jullie graag zien hoe de dag eruit zag. En ik geef nog wat leuke cadeau tips.
Laten we beginnen met haar verjaardagstaart. Ik kocht een drip taart bij de Hema en heb hem zelf versierd. Ook super leuk trouwens om je kindje zelf te laten doen. Ik kocht de ''3'' kaars bij Hema, de waaiers bij Sostrene Grene en de macarons bij TK Max. De limonade tap is van de Action. En als laatste de versiering voor de taart en spekjes komen gewoon van de supermarkt. 
De taart zelf was trouwens ook heerlijk! Het is een red velvet taart. Dan door naar de versiering. Elk jaar maak ik een mooie feest tafel voor haar verjaardag. Ik haalde de meeste versiering bij de Big Bazar en de Hema. De grote drie komt trouwens van de Cranenbroek.
Outfit: Zara | Haarspeldje: haarspeldjes.com

Ze heeft zo onwijs genoten! Het plezier en het geluk spatte ervan af. Speciaal voor haar verjaardag had ik ook koekjes gebakken met haar naam erop. Deze stempels zijn verkrijgbaar bij www.meervanmoos.com. Kijk hoe leuk dit is ook bijvoorbeeld als traktatie op school.
 Maeve is verwend met hele mooie cadeautjes. En een aantal van jullie vroegen al om cadeau tips voor een kindje van 3 jaar. Ik sluit graag af met een lijstje met cadeautjes die Maeve heeft gehad en die een groot succes zijn.

- Boekjes
- Stickers
- Loopfiets
- Playmobil
- Kleur spulletjes
- Verkleedkleren
- Speelhuis/Tipi
- V-Tech Bla Bla Blocks
- Dokter/Tandarts speel set

Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd! Wat een super leuk idee om zelf zo'n taart te versieren. Het lijkt op die manier meteen een hele dure taart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Maeve. Het ziet er echt prachtig uit. En wat heeft ze een leuke cadeautjes gehad. V-tech is hier ook altijd een groot succes.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig