MOLTON BROWN BIZARRE BRANDY SHOWER GEL

Twee weken geleden was ik aanwezig bij een event waar we heerlijke producten kregen te zien voor de aankomende feestdagen. Één merk waar ik al een tijdje groot fan van ben is Molton Brown. We kregen de nieuwe kerstcollectie van 2019 te zien genaamd Bizarre Brandy. Vandaag vertel ik jullie er meer over.
Deze speciale kerstcollectie bestaat uit 5 producten en 4 gift sets. Namelijk een parfum, een geur kaars, een showergel, body lotion en als laatste een soort kerstbal met douchegel erin.

Vandaag vertel ik jullie meer over de Bizarre Brandy Bath & Shower Gel. Ik ben altijd groot fan van de douchegels van Molton Brown ze geven je echt een unieke douche ervaring en schuimen heerlijk. Helaas is deze geur veel te zwaar en mannelijk voor mij. Maar hij ziet er wel echt prachtig uit dat moet gezegd worden. Ik vind dit wel echt een goede cadeau tip voor mannen. Mijn favoriete lijn van Molton Brown is trouwens de Orange & Bergamot en de Ylang-Ylang.

Deze geur bevat de volgende noten:
Topnoten: kardemom, sinaasappel en gember 
Hartnoten: oude cognac, koffie en esdoorn 
Basisnoten: wierook, cederhout en tabak

Molton Brown is in Nederland te koop bij geselecteerde Bijenkorf filialen, Skins Cosmetics en Babassu. 
300ML 27,00


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Wat een mooie warme geurnoten zitten erin!En die kleur, ik heb iets met chocoladekleuren, dan moet het heerlijk zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig