KIEHLS LOVES AMSTERDAM SET

Één van mijn favoriete skincare merken Kiehls komt met een hele toffe limited editie collectie speciaal in het teken van Amsterdam. Ik ontving de Limited Edition Canal House Set van de Kiehl's Loves Amsterdam collectie. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in deze te gekke set zit.
Het is echt het perfecte cadeau voor skincare liefhebbers.
Deze limited edition Canal House Set van Kiehl's Loves Amsterdam bevat alle favorieten van Kiehls. Alle producten ondersteunen een optimale verzorging van je huid. Het perfecte cadeau voor liefhebbers van Kiehl's. In dit exclusieve Amsterdamse huisje vind je 11 producten om je huid ultiem mee te verzorgen. De mini's zijn ideaal voor mee op vakantie of voor in je handtas.

De welbekende illustrator Simone Massoni heeft het huis ontworpen. Hij is zijn carrière gestart als een illustrator voor kinderboeken en heeft daarna de switch gemaakt naar illustraties in opdracht van merken. Zijn portfolio bestaat uit verschillende samenwerkingen tussen grote merken. Hij woont en werkt in Florence, Italië.
Stap 1: 
Reinig je huid grondig met Rare Earth Pore Cleansing Mask, laat 10 minuten intrekken en spoel af met warm water.
Stap 2:
Reinig je gezicht met de Ultra Facial Cleanser en dep de huid droog. Verzorg je huid met Calendula Herbal Extract Alcohol-Free toner voor een gekalmeerde huid. Vezorg je oogcontouren met Creamy Eye Treatment met Avocado.
Stap 3: 
Geef je huid een extra boost met Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate, verminder fijne lijntjes met Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate en egaliseer je huid met Clearly Corrective Dark Spot Solution.
Stap 4:
Hydrateer je huid met Ultra Facial Cream en verminder fijne lijntjes met Super Multi-Corrective Cream. En speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid: Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men.
Stap 5: 
Herstel je huid in de avond met een paar druppels Midnight Recovery Concentrate en ontwaak de volgende dag met een zachte en stralende huid. 
Wat een geweldige set! Zo bevat hij ook veel favorieten van mij zoals de ultra facial cream, het midnight recovery concentrate, de creamy eye treatment en als laatste de calendula toner. Hier ga ik erg veel plezier van hebben! Ook erg leuk om cadeau te geven met de feestdagen.

Deze set is te koop voor 79.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig