REMEDERM BODY CARE VAN LOUIS WIDMER

Het is volop zomer in Nederland geweest. Voor de huid kan té veel zon leiden tot een droog en trekkerig gevoel. Maar ook het gure weer tijdens de herfst- en wintermaanden kan zorgen voor een extra droge huid. De Remederm-lijn van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid. Vandaag laat ik je deze lijn zien.
Deze lijn bevat een aantal intensief hydraterende Body Care-producten die het natuurlijke vochtgehalte direct aanvullen en de huid weer snel comfortabel, zacht en aangenaam soepel laten aanvoelen.

Een droge huid is een veel voorkomend probleem, zeker net na de zomermaanden en in het gure najaar. Het wordt veroorzaakt door een verminderde barrièrefunctie van de huid. Dit leidt tot vochtverlies en tot een vermindering van het vochtbindende vermogen. Een droge huid is namelijk minder goed in staat om lipiden (vetten) te binden, waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt. 
Herstel van zowel de huidbarrière als het verminderde vochtvasthoudende vermogen 
Een droge huid verliest ook het vermogen om goed te functioneren. De kans op beschadigingen door schadelijke externe invloeden en vroegtijdige huidveroudering wordt dan groter. Tevens neemt het risico op infecties toe. Ook is het voor de droge huid bijna onmogelijk om werkzame stoffen te binden en wordt de huid daardoor heel kwetsbaar voor tal van ongemakken. Een droge huid heeft daarom een dagelijkse verzorging nodig die de natuurlijke huidbarrière en het verminderde vocht vasthoudende vermogen intensief herstelt. 


Louis Widmer Remederm Body Care 
De dermatologische Body Care-producten van Louis Widmer Remederm zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de droge- en zeer droge huid. Deze beschermen de huid langdurig tegen uitdroging en helpen de natuurlijke huidregeneratie te activeren. De ingrediënten in deze producten vullen vochttekorten direct aan en houden dit bovendien langdurig optimaal vast. 

Een aantal producten uit de Remederm-lijn bevatten het intensief voedende, hydraterende en herstellende ingrediënt Ureum. Van nature maakt ons lichaam deze stof aan, maar het wordt ook aan cosmetische producten toegevoegd waarbij vochtherstel van groot belang is. Ureum zorgt ervoor dat het vocht langdurig wordt vastgehouden in de huid en deze heel intensief gehydrateerd wordt. Als bijkomende eigenschap verwijdert het (bij hoge concentraties) ook overtollige, droge huidschilfers en laat het de huid daardoor weer fluweelzacht en soepel aanvoelen. 
Remederm Doucheolie 
Een zeer droge huid kan door baden en douchen nóg verder uitdrogen. Om dit te helpen voorkomen is er de Remederm Doucheolie van Louis Widmer. De milde samenstelling verfrist, reinigt en verzorgt de huid intensief tijdens het douchen. Deze doucheolie bevat hoogwaardige lipiden afkomstig uit plantaardige oliën van bernagie, zonnebloem, arachide, amandel, jojoba en ricinus (castor). De toegevoegde panthenol en bisabolol hebben verzachtende en herstellende eigenschappen. Dit heel milde doucheproduct is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. 
Remederm Lichaamsolie Spray 
De Remederm Lichaamsolie Spray is al jaren één van de bestsellers van Louis Widmer en dat is niet voor niets. Deze intensief voedende en hydraterende body spray bevat bisabolol en natuurlijke amandel-, zonnebloem- en jojoba oliën. De samenstelling is rijk aan antioxidanten in de vorm van de vitamines A en E in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijke lipiden maken de zeer droge huid weer snel aangenaam soepel en fluweelzacht. De synergetische combinatie van ingrediënten helpt ook tegen huidirritaties zoals roodheid, huidschilfers en een jeukende huid. De lichte olieformule wordt heel snel door de huid opgenomen, zonder vettig aan te voelen. De handige spray maakt deze lichaamsolie gemakkelijk, doelgericht en praktisch in gebruik. 
Remederm Lichaamsmelk 
Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk bevat 5% ureum, dat de zeer droge huid extra intensief hydrateert. De toegevoegde jojoba-olie en een speciaal aminozurencomplex beschermen, voeden en verzorgen de huid. Panthenol werd toegevoegd, omdat deze werkzame stof het vermogen om vocht in de epidermis vast te houden verbetert en het verzacht de geïrriteerde huid. Vitamine E is een krachtige antioxidant en neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen. Deze heel aangename, romige textuur dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen. 
Remederm Fluide 
Louis Widmer Remederm Crème Fluide bevat 3% Ureum en een speciaal aminozurencomplex dat de zeer droge lichaamshuid beschermt, voedt en verzorgt. Panthenol werd toegevoegd om het vocht in de epidermis langdurig vast te houden en het verzacht tevens de geïrriteerde huid. De vitamines A en E zijn beide krachtige antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen. Deze aangenaam vloeibare textuur is ideaal voor grotere huidoppervlakken, dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen. 
Remederm Lichaamscrème 
Louis Widmer Remederm Lichaamscrème heeft dezelfde samenstelling als de Fluide, maar dan in een meer romige en volle textuur. Deze rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streelzacht en soepel aanvoelen. Perfect geschikt als body crème tegen huidstriemen. Deze crème is ook ideaal voor baby’s en kinderen met huidirritaties of rode vlekken. De volle samenstelling maakt deze Lichaamscrème perfect geschikt als effectieve bescherming van de huid van het lichaam tegen de gure kou in het komende najaar. 
Remederm Zilver Crème Repair 
Een extreem droge en geïrriteerde huid heeft het zelfbeschermende vermogen verloren, met als gevolg dat jeuk en huidirritaties toenemen. Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones. De speciale formule hydrateert, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie, heeft een gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van de huid en verhindert dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde Zilver-extract remt de groei van micro-organismen, terwijl een hoog gehalte Vitamine A en E de schadelijke invloeden van vrije radicalen neutraliseert. De toegevoegde panthenol verzacht de geïrriteerde huid en 3% Ureum hydrateert de huid. Bernagieolie, dat heel rijk is aan gammalinolzuur, vermindert huidirritaties en helpt bij het regenereren van de extreem droge en geprikkelde huid. 
Louis Widmer Remederm Doucheolie €14,90/200 ml
Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray €21,20/150 ml
Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk €19,20/200 ml 
 Louis Widmer Remederm Fluide €19,20/200 ml
Louis Widmer Remederm Lichaamscrème €11,20/75 ml
Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair €17,20/75 ml

www.louis-widmer.com/nl


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig