BEAU 1 JAAR

Afgelopen zondag werd Beau alweer 1 jaartje oud. Geen baby meer maar een echte speelse en ondeugende dreumes. We vierden zijn verjaardag op de dag zelf en ik laat jullie graag zien hoe de dag eruit zag. En ik geef nog wat leuke cadeau tips.
Laten we beginnen met zijn verjaardagstaart. Ik kocht weer een drip taart bij de Hema en heb hem zelf versierd. Deze keer de chocolade versie. Ik vind deze persoonlijk zelfs nog lekkerder dan de red velvet taart op Maeve haar verjaardag. Het is ook super leuk trouwens om je kindje de taart zelf te laten versieren. Ik kocht de ''1'' kaars bij Hema, de waaiers bij Sostrene Grene en de macarons bij TK Max. En als laatste spekjes komen gewoon van de supermarkt. 
De taart zelf was trouwens ook heerlijk! Het is een chocolade taart hij vulde ook erg goed. Dus een klein puntje per persoon was voldoende. Dan door naar de versiering. Elk jaar maak ik een mooie feest tafel voor hun verjaardag. Ik haalde de meeste versiering bij de Kruidvat en de Hema. De grote één en de waaiers komen van de Hema.
Beau heeft echt de dag van zijn leven gehad. Je kon zien dat hij het erg leuk vond om in de belangstelling te staan. Speciaal voor beide kids hun verjaardag had ik ook koekjes gebakken met hun naam erop. Bij Maeve had ik haar naam in de koekjes zelf gemaakt en bij Beau in de fondant. Dit vind ik persoonlijk nog zelfs wel mooier. 
Deze stempels zijn verkrijgbaar bij www.meervanmoos.com
Kijk hoe leuk dit is ook bijvoorbeeld als traktatie op school. Zo maak je een feestje echt persoonlijk. 
Beau is goed verwend met hele mooie cadeautjes. En een aantal van jullie vroegen al om cadeau tips voor een kindje van 1 jaar. Ik sluit graag af met een lijstje met cadeautjes die Beau heeft gehad en die een groot succes zijn.

- Duplo
- Loopwagen
- Houten blokken
- Speelkeuken Ikea
- Speel winkeltje Hema
- Autootjes en traktors 
- V-Tech zoef zoef dieren (speeltuin)


Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Nog van harte gefeliciteerd! Die koekjes zijn leuk zeg! En hij is heerlijk verwend, zo hoort het ook ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Beau! Wat heb je het ook leuk versierd die koekjes zien er trouwens heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig