MILANI MAKE-UP

Een merk wat ik vaak kocht als ik in Amerika was is Milani. Maar ik wist helemaal niet dat je het in Nederland ook gewoon kunt kopen. En wel online via themakeupspot.nl.
Ik heb een aantal leuke items gekregen en ik ga jullie er vandaag meer over vertellen. Zo komen er 2 prachtige kleuren lipstick voorbij, een mooie blush, en een oogschaduw palette.   
Milani Rose Blush - 11 Blossomtime Rose
Als eerste meteen mijn favoriet van allemaal. Deze prachtige blush met een rozen patroon. De limited edition Milani Rose Blushes zijn luxe, matte poederblushes met prachtige, natuurlijke rosy ondertonen. De Rose Blushes (geschikt voor alle huidtypen) zijn multifunctioneel: je kunt ermee shapen, highlighten en contouren en ze laten zich mooi gelijkmatig en streepvrij aanbrengen. Blossomtime Rose heeft een mooie zachtroze tint met een licht shimmery, goud glanzende finish. 
€14,95
Milani Everyday Eyeshadow
Het Milani Everyday Eyeshadow palette is een prachtig, luxe goudkleurig oogschaduwpalette waarmee je eindeloos veel verschillende looks kunt maken. Dit palette bevat maar liefst 6 intens gepigmenteerde kleuren, een stap-voor-stap instructie en een dubbelzijdig kwastje. Ideaal oom ook mee te nemen op vakantie. En ze hebben ook nog eens een erg goede pigmentatie. 
 €14,49
Milani Color Statement Matte Lipstick
De Milani Color Statement Matte Lipsticks zijn superluxe lipsticks die prachtige, intense matte kleuren hebben en urenlang blijven zitten zonder af te geven. De linkse kleur is 61 Matte Naked dit is een prachtige donker roze nude kleur die bij veel huidtinten mooi zal staan. De rechtse roze kleur is 74 Matte Darling die heeft een prachtig intens oudroze kleur met een matte finish. 
 €8,95
Deze prachtige producten zijn te bestellen via de webshop van de themakeupspot.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.2 opmerkingen

  1. ik heb zelf een blush en lipstick van milani. erg fijne producten vind ik het

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! wat een prachtige collectie. Vooral de lipsticks en de blush spreken mij aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig