LANCÔME ADVANCED GENIFIQUE SERUM

Begin September was ik aanwezig bij een prachtig event van Lancôme. Daar mochten we kennis maken met o.a. het nieuwe parfum van Lancôme Idôle. Hier later meer over op de blog. Maar we kregen ook het Advanced Genifique Serum mee naar huis. Deze heb ik afgelopen maanden getest en ik vertel jullie er graag meer over.
Lancôme Advanced Génifique, geïnspireerd op de wetenschappelijke kennis van het microbioom, versnelt het actieve herstelproces van de huid waardoor ze er jeugdiger gaat uitzien. Het is een unieke formule verrijkt met 7 pre- en probiotische fracties om de huid en haar microbioom van essentiële voedingselementen te voorzien. Het is geschikt voor alle leeftijden en elk huidtype. 

Advanced Génefique werkt preventief tegen huidveroudering, vermindert fijne lijntjes, geeft een stralende teint en hydrateert de huid. Elke keer als je het serum gebruikt is de huid beter in staat zichzelf te verdedigen tegen invloeden van buitenaf. Gebruik hem als hydraterende lotion, combineer hem met je dagcrème of meng een paar druppels met uw foundation voor een mooie glow. Het trekt snel in en maakt je gezicht niet vet. 

Ik merkte na een aantal weken al dat mijn huid stralender oogde. Ook lijkt mijn huid strakker. Mijn huid straalt en is gladder een echte aanrader!
30 ML €85,50
50 ML €119Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ziet er prachtig uit en ik geloof je direct dat je huid er stralend van uit ziet!Mooi merk is Lancome!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig