INTERIEUR UPDATE

Tijd voor een interieur update. De laatste is alweer ruim een half jaar geleden. De woonkamer en eetkamer beginnen zo goed als af te raken. En het leek me dan ook leuk om jullie vandaag te meer daarvan te laten zien. Ook heb ik een leuke kortingscode voor jullie. Dus lees vooral eventjes verder.
Eetkamer: Karwei | Eetstoelen: Karwei | Vaas en bloemen: Bloomon | Lijsten & Lamp: Ikea | Posters: Manana Manana | Grijze kast: Karwei | Bank: Karwei | Vloerkleed: Leen Bakker | Spiegel: Maison de Monde 

Jullie konden op Instagram al lezen dat ik een tijdje terug mijn roze velvet bank en oker gele fauteuil had verkocht. Het ging zo snel ik was ze binnen 2 dagen kwijt. In de plaats heb ik een hele grote hoekbank gekocht in een zachte antraciet ribstof. Heerlijk om lekker met zijn drietjes op te zitten en liggen.

Met deze grote witte eettafel van 2 meter ben ik nog steeds zo blij. Want hoe vaak je het interieur ook verandert deze tafel past overal bij. De zwarte kuipstoelen geven een leuk effect. Verder heb ik in huis veel gouden accessoires en het thema is dan ook vooral een grijs, zwart en witte basis met gouden accessoires. En nu voor de herfst/winter heb ik gekozen voor roest bruine kussen hoezen met mooie prints. In de zomer ga ik weer voor een ander kleurtje.
Toen ik deze rotan lamp zag bij Ikea was ik meteen verliefd ik vind hem zo mooi! Ik zie hem nu dan ook heel vaak voorbij komen bij andere mensen in huis. De grijze kast had ik al een tijdje en daarin ligt veel speelgoed en mijn administratie ideaal! Er zit ook een sleutel op waardoor hij op slot kan erg fijn met kleine kinderen.
Weet je waar ik echt vrolijk van kan worden? Een mooie bos bloemen op de eettafel. Ik haal zelf elke week een standaard bosje bloemen. Maar wauw de bloemen van Bloomon zijn toch wel een eye catcher in je interieur! Kijk nou zelf daar wordt je toch meteen vrolijk van?! Ze blijven ook nog eens erg lang mooi. Ze staan nu al 1,5 week en zien er nog steeds mooi uit.
Willen jullie nu ook zo’n mooie bos bloemen en vaas thuis bezorgd krijgen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jullie! Met de code: ROBINBLACKFRIDAY krijg je 20% korting op je eerste 2 boeketten en je krijgt er een gratis keramieken vaas bij. Geldig tot maandag 2 december 2019!
Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Wat een mooi interieur heb je!;) Dat boeket staat er ook goed bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die bloemen zien er inderdaad prachtig uit. Daar kan je niet anders dan blij van worden, toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig