WETBRUSH DISNEY PRINCESS EDITIE

Als mijn haren nat zijn gebruik ik altijd een Wetbrush. Maar ze komen nu wel met een hele schattige editie namelijk de Disney Prinsessen editie. Ook super leuk voor je dochtertje! Ik heb er Maeve dan ook erg blij mee gemaakt.
Na een ongekend succesvolle lancering in de VS zal vanaf eind oktober 2019 de betoverende Wetbrush Disney Prinsessen collectie ook in Nederland en België te koop zijn. De borstel is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor alle andere waarvan hun prinsessen hartje sneller gaat kloppen. Ze zijn onder andere te koop bij Douglas.

Hij verschijnt in 6 verschillende designs. Ariel, Belle, Assepoester, Jasmine, Pocahontas en Sneeuwwitje. De Wetbrush Detangler ontklit pijnloos het haar, zonder het daarbij te beschadigen, zelfs als het haar nat is. Dankzij de unieke Intelliflex borstelharen glijdt de borstel met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen van de Wetbrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips beschadigen je haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen. 
€14,95 per stuk


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig