LOUIS WIDMER INTENSIEF ANTI-AGEING

De huid verliest met de jaren elasticiteit, doordat zij steeds minder vocht kan vasthouden en door de afname van huid eigen collageen en elastine. Met de tijd kunnen er steeds meer pigmentvlekken ontstaan. Deze lijn van Louis Widmer vertraagt het proces ik vertel jullie er vandaag meer over.
De intensief Anti-Ageing verzorgingsproducten van Louis Widmer vertragen het huidveroudering proces dankzij de hoog gedoseerde bestanddelen, die een ultra krachtige aanpak vormen tegen de tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. De tekenen van huidveroudering zijn huidverslapping, rimpels, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken. Het afbraakproces van collageen en elastine heeft effect op verschillende delen van het lichaam en wordt vooral goed zichtbaar aan de structuur, stevigheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels, donkere, rode of gelige verkleuringen en pigmentvlekken op onze huid. Dit heeft meerdere oorzaken waaronder het verouderingsproces, hormonale  veranderingen maar ook het blootstellen van de huid aan de zon. De huid goed en vooral consequent dagelijks behandelen met intensief huidverzorgende anti-ageing producten is dan onmisbaar. Speciaal daarvoor is deze lijn ontwikkeld. De lijn bestaat uit vijf producten waarvan ik er twee laat zien.
Louis Widmer Extrait Liposomal
Dit is een krachtig anti-ageing serum op basis van hyaluronzuur en biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex). De samenstelling bevat tevens het anti rimpel bestanddeel Matrixyl 3000. Deze effectieve natuurlijke werkzame stof op basis van peptiden zorgt voor een toename van de collageen aanmaak, alsmede voor een toename van het huidige hyaluronzuur. De samenstelling zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen moeiteloos tot in de diepste laag van de huid worden gebracht om daar hun werking te doen. Rimpels en onregelmatigheden worden van binnenuit opgevuld en daardoor minder zichtbaar.
30 ML 39,50
Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex
Dit product stimuleert de natuurlijke anti-ageing mechanismen van de huid. Deze intensieve crème beschermt de huid langdurig tegen vroegtijdige veroudering en tegen schadelijke externe invloeden. De samenstelling bevat hiervoor biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), jojoba olie en vitamine C en E. Het toegevoegde OM24 is een extract uit groene thee dat heel rijk is aan catechinen. Deze zorgt voor een natuurlijke celbescherming door een uiterst krachtige antioxidant werking tegen vrije radicalen. Dit actieve bestanddeel ondersteunt tevens de herstelsystemen in de huidcellen. Deze crème is geschikt voor de normale en droge huid, speciaal voor die huidzones die het meest gevoelig zijn voor rimpels. 
30 ML 36,70

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde verkooppunten, deze zijn te vinden via de site.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik heb Louis Widmer sinds kort "ontdekt" en wat een fijn merk is het! De geur, de textuur, zalig! En vlakbij mij om de hoek verkrijgbaar, dus af en toe lekker snuffelen tussen alle producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt goed ik ben hier heel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig