NIVEA TISSUE MASKERS

Goed voor jezelf zorgen en regelmatig een me time moment inlassen, is belangrijker dan ooit met drukke agenda's. Zeker voor mij als alleenstaande moeder van 2 heb ik dat echt minimaal 1x in de week nodig. Ik kan dan echt genieten van een gezichtsmaskertje. Vandaag laat ik je vijf nieuwe tissue maskers zien van Nivea.
Met de Nivea Tissue maskers wordt even uitgezoomd van de dagelijkse hectiek en genoten van rust in slechts tien minuten. Want dat is de korte tijd die het masker nodig heeft om zijn werk te doen. Het masker kun je in zijn geheel op je gezicht leggen net als bij een sheet masker. Zorg er wel voor dat je je gezicht van te voren hebt gereinigd. Je hoeft het masker niet af te spoelen. Na tien minuten haal je het masker van je gezicht en kun je de restjes product zachtjes incasseren in je huid.
Nivea Natural Radiance Tissue Masker
Een glowy skin staat op het verlanglijstje van velen. Dit realiseert het masker door onder andere arganolie en sheaboter met elkaar te combineren. Beide ingrediënten zijn superieur als het aankomt op het geven van een prachtige gloed aan de huid. Last van een doffe teint of droge plekjes in het gezicht? Dit masker biedt de uitkomst en zorgt voor een stralende, zachte huid. 
€ 2,99

Nivea Hyaluron + Hydration Tissue Masker
Op zoek naar een huid die zacht en vernieuwd aanvoelt? Dan is dit masker het antwoord. Intensieve hydratatie zorgt voor een direct zichtbaar resultaat. Het geheim zit in de twee hoofdingrediënten. Hyaluronzuur is de hydraterende superkracht. Combineer dit met extracten van de aloë vera plant -die huidvernieuwing stimuleren- en het hydratatieproces wordt extra krachtig. 
€ 2,99

Nivea Urban Skin Detox Tissue Masker 
Dit masker zorgt als geen ander voor de huid die last heeft van negatieve invloeden van de stad. Door houtskool en groene thee is het met dit masker heerlijk achterover leunen. Houtskool is een verfijnd poeder dat molecules absorbeert. Groene thee extracten werken daarbij als een antioxidant die op een natuurlijke manier de huid voor vrije radicalen beschermt. Het perfecte masker wanneer de huid een detox verdient: het verwijdert vuil en gifstoffen, geeft de huid een opfrisser en zorgt voor een matte look. Gegarandeerd een fris gevoel. 
€ 2,99
Nivea Hyaluron CELLular Filler Tissue Masker 
Geniet van de anti-ageing magie en de zachtheid van dit masker terwijl je heerlijk aan het relaxen bent. Hyaluronzuur bindt een hoge hoeveelheid water en zorgt zo voor een heerlijke hydratatie. Dit heeft de verouderde huid nodig, omdat de huid tijdens het huidverouderingsproces haar vocht verliest. De lijntjes die hierdoor ontstaan, worden door het hyaluronzuur opgevuld. Collageen boosters zijn daarbij deel van de innovatieve formule waardoor de huid haar volume weer krijgt en lijntjes worden opgevuld, met een instant strakkere huid als resultaat. Dit masker is ideaal voor de 65+ huid. 
€ 4,99

Nivea Q10plusC Tissue Masker 
Dit masker geeft de vermoeide, doffe huid nieuwe energie door Q10 te combineren met vitamine C. Perfect voor de 35+ huid. Pure vitamine C is een heel effectieve antioxidant met tal van positieve effecten op de huid. Q10 vertraagt het huidverouderingsproces en houdt de huid stevig en energiek. Daarnaast vecht Q10 tegen vrije radicalen. Handig, omdat vrije radicalen toenemen zodra je ouder wordt en worden verergerd door externe factoren zoals stress. In combinatie met vitamine C is Q10 nog effectiever. Dit masker hydrateert de huid en vult fijne lijntjes op. 
€ 3,99


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. deze maskers lijken mij erg fijn. als ik nacht diensten heb gehad, vind ik het altijd fijn om een masker te nemen

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig