URBAN DECAY NAKED HONEY PALETTE

De palettes van URBAN DECAY stellen me eigenlijk nooit teleur. Ze komen nu weer met een nieuw palette namelijk het Naked Honey palette. Met prachtige bruine gouden tinten zowel mat als met shimmer. Ik laat hem vandaag aan je zien.  
Urban Decay’s Naked Honey oogschaduw palette heeft 12 prachtige gouden, neutrale kleuren. Zo zitten er onder andere klassiek gouden, warm ambere en rijke chocolade bruine kleuren in. Ga voor Amber (voor een prachtige glow), creëer de perfecte smoked-out look met Sting (warm bruin matte), of raak verslaafd aan Honey (intens goud metallic) voor een ultiem ‘70s eye statement. Mix je beste look, van matte kleuren voor overdag tot glanzende metallics. Super makkelijk, aangezien het Naked Honey Palette een vegan en cruelty-free double-ended brush bevat. Ik ben altijd erg blij als er weer een kwastje bij zit want ik gebruik ze graag. Gelukkig zit er deze keer weer een kwastje bij want de vorige keer bij het Naked Reloaded palette was dit niet het geval. Het palette is erg goed gepigmenteerd kijk maar naar de swatches. Je kunt de intensiteit ook zelf bepalen. De verpakking is ook erg stevig en makkelijk schoon te maken. Ik ben er erg blij mee een mooi en veelzijdig palette!
Swatches van links naar rechts:
Swarm, Amber, Golden, Sting
Ook leuk om te weten Urban Decay is 100% dierproefvrij. 

Urban Decay Naked Honey Palette €55
Vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL.



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

4 opmerkingen

  1. wat een prachtig palette. echt geweldige kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtig palette is het! Mooie warme kleuren, ik houd ervan! Inderdaad fijn dat er een kwastje bij zit. Ik heb 'em ook en ga 'em binnenkort uitgebreid testen. Ben heel benieuwd geworden na jouw review!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren, echte herfstkleuren die mij altijd wel goed staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een prachtige kleuren zitten er in. Mooie voor het najaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig