HET KAMERTJE VAN LOUA

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Hi allemaal, leuk dat ik jullie het kamertje van mijn dochter mag laten zien. 
Mijn naam is Lotte, ik ben 26 jaar en alleenstaande moeder van Loua Lily van 4 maanden oud en samen wonen wij in een klein dorpje in Gelderland. Loua slaapt ‘s nachts nog bij mij omdat mijn kamer een verdieping hoger is en het voelt voor nu nog fijn haar lekker dichtbij me te hebben. Loua heeft de oorspronkelijke ouder slaapkamer, dus lekker veel ruimte.
Toen ik er achter kwam dat ik een meisje kreeg ben ik helemaal los gegaan met het inslaan van roze. Stiekem heb ik daar nu een beetje spijt van want mijn smaak ik veranderd naar wat rustiger en neutraler maar ach, een echte meisjes kamer heeft ze wel en dat is leuk voor d’r als ze er over een jaartje ook echt gaat spelen.
Ik houd niet zo van alles strak en recht toe recht aan, daarom heb ik haar bedje schuin gezet en samen met het ronde kleed van Wonen met lef kids geeft dat een speels effect. De hertenkop komt van Kidsdeco en had ik al op het oog voor ik wist wat het geslacht was en toen ik hoorde dat het een meisje werd heb ik hem dan ook direct besteld. Het mandje is van Ollie en Ella en was een kraammand, vol met nog meer kraamcadeau’s voor iedere dag één, van mijn moeder en haar vriend.
De commode is eigenlijk een dressoir van de Ikea, deze stond oorspronkelijk in de woonkamer maar met een paar nieuwe knoppen er op kon die weer een ronde mee. Op het plankje er boven wilde ik eigenlijk de babyfoon neer zetten, maar nu blijk ik er 1 te hebben die het alleen doet aan stroom en laat daar nou net geen stopcontact zitten. Ik heb er nu maar een klein muizendorpje van gemaakt met muisjes van Maileg en een droomdeurtje. Kan ze nog helemaal niks mee, maar schattig staat het wel. De muziekmobiel is een cadeau met een speciale betekenis van mijn vader en zijn vrouw; Loua komt van Luna, wat maan betekend, de glazen bol is een maan en geeft licht in het donker en draait dan rond. Heel rustgevend. 
De aankleedkussenhoes is van Koeka, net als het beddengoed. 
De wandhaakjes zijn ook van Kidsdeco, lekker kitch, daar houd ik van. Oh en die prinses op de grond is een deurstopper van Zara home, is die niet fantastisch?
Aan haar kledingkast hangt een doopjurkje uit 1860, gekregen als kraamcadeau met een zelf gemaakte hanger. Super origineel en bijzonder. Aan de andere kant staat een mand van H&M home vol met speelgoed. Kan ze ook nog niks mee maar ze is er mee overladen tijdens de kraamweken dus die wachten op haar tot ze oud genoeg is om er mee te spelen. De grote Nijntje knuffel er in is een cadeau van haar vader. Wij zijn tijdens de zwangerschap al uit elkaar gegaan waardoor hij niet zo betrokken is geweest en wilde haar dit graag geven.

De schommelstoel stond oorspronkelijk ook in de woonkamer maar vond ik perfect voor de babykamer, ik wieg haar er soms op in slaap als het haar zelf niet lukt in slaap te komen. Daarnaast staan boeken in kratjes van de Hema, daar is ze nu ook nog te jong voor maar hopelijk wordt dit straks een fijn leeshoekje voor haar! 
Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

3 opmerkingen

  1. WAtt een leuk kamertje en wat een mooie meid/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat muizendorpje is schattig, met dat deurtje! En het doopjurkje, prachtig! Echt een heel mooie babykamer en jouw kindje? Wat een mooi dotje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuk kamertje! Prachtig meisje ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig