OLAPLEX NUMMER 4&5

Daar ben ik weer terug van weg geweest. Ik had lekker eventjes 2 weken vrij genomen met bloggen. Zodat ik veel tijd had met de kinderen want zij hadden ook vakantie. Ik was al een hele tijd benieuwd naar de producten van Olaplex. Een tijdje terug heb ik al hun nummer 3 en 6 getest. Klik hier. Vorige maand kreeg ik tijdens een event in de goodiebag een aantal producten van dit mooie merk. Vandaag laat ik jullie de nummer 4 en 5 zien.
Wat is Olaplex?
Het is de oplossing voor veel haarproblemen. Het is een 8-voudig gepatenteerd ingrediënt dat het haar herstelt en sterk en gezond maakt. Het is absoluut niet te vergelijken met een conditioner of masker, omdat Olaplex niet werkt aan de buitenkant van het haar. Maar het herstelt de schade aan de binnenkant. Het bouwt het haar van binnenuit op zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt. Het belooft sterker, gezonder en glanzender haar. Betere elasticiteit van het haar en langere houdbare kleur. Daarna is het ook nog makkelijk in model te brengen. 

Olaplex nummer 4 Bond Maintenance Shampoo
Een reinigende en hydraterende shampoo zonder sulfaten die het haar een extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. De Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo is een innoverende shampoo geschikt is voor chemisch behandeld haar. Deze shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans. Verder verbetert de shampoo de handelbaarheid van het haar en verbindt het de verbroken zwavelbruggen met elkaar. De formule is verrijkt met een gepatenteerd OLAPLEX Bond Builiding Chemistry die het haar herstelt, verbetert en hydrateert. Dit concept is wetenschappelijk getest op effectiviteit. Verder is de formule 100% vegan en vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Ook is het veilig te gebruiken op chemisch gekleurd haar. 

Olaplex nummer 5 Bond Maintenance Conditioner
Een hydraterende en ontklittende conditioner die vrij is van sulfaten en waarmee je structurele schade van chemisch behandeld haar verbetert. De Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner is een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Deze conditioner herstelt, hydrateert en voorkomt pluizend haar zonder het haar te verzwaren. Verder zorgt de conditioner ervoor dat het haar gemakkelijk te ontklitten is en het de structurele schade van het haar verbetert. Daarnaast worden gespleten haarpunten voorkomen waardoor het haar een sterke, intens glanzende en gezonde look krijgt. Deze conditioner bevat de OLAPLEX Bond Building Chemistry wat een gepatenteerd systeem is waardoor het haar op een actieve en intensieve manier wordt hersteld. Verder is de formule 100% vegan en bevat het geen parabenen, gluten en sulfaten waardoor het veilig te gebruiken is op gekleurd haar.                                                      
Deze Olaplex shampoo en conditioner zijn beide te koop voor €29,95 voor 250 ML. 
Olaplex is verkrijgbaar bij geselecteerde kappers, o.a. Cosmo Hairstyling en Kinki Kappers. En online via John Beerens.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig