MIJN DOELEN VOOR 2020

Happy New Year

1. Sporten
Ik ben afgelopen jaar veel afgevallen. De stress en het fulltime alleenstaande moederschap gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik ben zo'n 6 kilo verloren. Waardoor ik ook amper nog spiermassa heb. Nu ben ik in december begonnen met sporten 2-3 keer in de week. Ik doe fitness en ga zwemmen hiermee wil ik beter in mijn vel komen te zitten zowel letterlijk als figuurlijk.  
2. Meer uit mijn blog en instagram halen.
Ik ben nu sinds het najaar van 2017 serieus aan het bloggen en actief op Instagram. Dit bevalt me heel erg goed. Zo kan ik mijn creativiteit en inspiratie hier helemaal kwijt. En ik merk dat ik ook stappen aan het maken ben wat betreft mijn content. Verder heb ik mezelf als doel gesteld om 10.000 volgers te behalen. Ik vind dit een mooi punt om naar toe te werken. Het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfertjes maar waardering voor wat je doet is natuurlijk erg fijn. En ook kun je dan eindelijk die stomme swipe-up functie in je instastories. Ook het contact met jullie vind ik heel erg leuk!
3. Mooie herinneringen maken met het gezin.
Afgelopen jaar hebben we een Efteling abonnement genomen iets waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Het is voor ons maar 20 minuutjes rijden. We komen er dan ook regelmatig Beau en Maeve vinden dit allebei super leuk. Verder wil ik heel graag met ze op vakantie en andere leuke dingen gaan doen. Ik kan dan ook niet wachten totdat Beau kan lopen hierdoor hebben we meteen een stuk meer mogelijkheden en vrijheid. Ook gaan ze steeds meer samen spelen zo leuk om te zien.
4. Meer tijd voor mezelf.
Als fulltime moeder van 2 kleine kinderen is 'echt' tijd voor jezelf schaars. Des te fijner is het om af en toe eventjes iets voor mezelf te hebben. Even alleen naar de stad, afspreken met een vriendin of lekker gaan sporten. Allemaal dingen waar ik heel erg van oplaad en weer nieuwe energie uit haal. Dit stond vorig jaar ook al op het lijstje maar laat ik nog steeds staan. Ik heb inmiddels wel een aardig routine waardoor ik genoeg tijd voor mezelf heb. 
5. Leren loslaten.
Ik ben iemand die nogal graag de touwtjes in handen heeft. En ook plan ik dingen graag vooruit. Iets wat met 2 kleine kinderen vaak niet mogelijk is. Ik hou van een schoon en opgeruimd huis iets wat ik steeds meer leer los laten. Je kunt niet altijd het huis spik en span hebben. Daarom ruim ik het beneden nu altijd op voordat we naar bed gaan. En de rest van de dag laat ik de boel de boel. En vooral ''de ballen laag houden''. Heb ik een keer geen tijd of zin dat is niet het einde van de wereld. Morgen weer een dag!
6. Minder spullen
Ze zeggen niet voor niets een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit heeft weinig uitleg nodig. Ik heb met mezelf afgesproken, heb ik spullen meer dan twee jaar niet aangeraakt dan is het tijd om afscheid te nemen. Je hebt niets aan al die onnodige spullen die alleen maar in de weg liggen. Ik merk vaak op vakantie hoe fijn het is om maar weinig spullen te hebben. Geen keuze stress en weinig rommel en het scheelt uiteraard ook nog eens geld.
7. Meer dingen doen uit mijn comfort zone.
Vorig weekend ben ik voor het eerst in de python en de Barron geweest in de Efteling. Iets waar ik super bang voor was. Ik ben namelijk toen ik 10 jaar was in de Space Mountain geweest in Disneyland en heb daar zo'n angst van opgelopen. Dat ik nooit meer in een achtbaan durfde die over de kop ging. Nu naar 17 jaar ben ik over mijn angst heen gestapt en er allebei toch in geweest. En ja het was eng en ja ik was mega zenuwachtig maar wat ben ik trots dat ik het heb gedaan! Dit gaf zo'n goed gevoel. Dat ik meer dingen wil gaan doen die uit mijn comfort zone zijn.

Mijn doelen van vorig jaar kun je hier terug lezen.


Hebben jullie nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

3 opmerkingen

  1. Wat een toffe doelen heb je! Mijn zoon wil ook dat ik eens in de Python en Baron stap maar ik vind het zo eng! Ik ben een keer in die rodelbaan geweest en zat gewoon te janken van de stress... Maar ik heb mij voorgenomen dat als ik 80 ben ik wel in de Python ga, haha! Of zal ik het gewoon maar eerder doen? Volgens mij voel je je daarna mega stoer en sterk! Dat swipe-uppen zou ik ook wel willen, eigenlijk best flauw dat ze zoiets verzonnen hebben. Zal je zien dat er straks weer wat nieuws verzonnen wordt.... O, en inderdaad..soms de boel de boel laten, dat moet ik ook vaker leren doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie doelen heb je! Ik gun het je van harte dat je ze allemaal behaald. Wat leuk dat jullie een Efteling abonnement hebben. Ik zou er graag eens naartoe gaan met mijn dochtertje, maar vanuit België is het ver rijden. Meer tijd voor mezelf en leren loslaten zijn dingen die hier ook op mijn lijstje staan. In realiteit niet zo makkelijk hè? Maar we doen onze best, meer kunnen we niet doen. En oh ja, minder spullen in huis. Ik zou de kasten hier ook allemaal eens willen uitmesten. Alleen is de tijd én energie ver te zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig