HET KAMERTJE VAN SAAR

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Hi allemaal! 
Mijn naam is Lisa en ik ben 27 jaar oud. Ik woon samen met Tom (28) in het altijd gezellige Brabant. En we hebben sinds mei 2019 een dochtertje Saar.
De babykamer is rustig qua kleuren vooral grijs en wit. We hebben de kamer aangekleed met leuke posters, kaartjes, kraamcadeautjes en andere hebbedingetjes. Ook houd ik erg van planten dus die konden natuurlijk niet ontbreken.
De commode, ledikant en kast hebben we als set 2de hands gekocht via marktplaats, super blij mee want het zag er nog als nieuw uit! De stoel is van het merk Acapulco, waar ik in mijn zwangerschap al veel zat weg te dromen op het kamertje. De leuke panda aan de muur is van koekwaus uit Den Bosch, deze kun je als knutselset kopen en kostte ons 5 uurtjes (met zijn 2en) om in elkaar te zetten. Dus je bent er wel eventjes zoet mee. Maar dan heb je ook wat moois aan de muur hangen.
Het spaarpot huisje op de kast vind ik ook echt heel leuk, deze heb ik gekregen van collega’s. Ik werk binnen het atelier van Kentalis en daar kun je oa deze spaarpothuisjes bestellen en wij maken er dan een in het thema van het geboortekaartje.
En last but not least zijn de knuffeltjes op het plankje boven de commode, het lammetje heb ik tijdens de zwangerschap van mijn moeder gekregen en het konijntje van mijn oma. Ze was zo blij met het nieuws dat ik zwanger was maar helaas heeft ze Saar nooit meer kunnen ontmoeten. Dit was dan het kamertje van ons dochtertje. Ik heb niet zo’n spannend instagram account maar als jullie het leuk vinden kunnen jullie mij volgen! (lisaa.h92)


Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig