HET KAMERTJE VAN ISA

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Hi allemaal,
Ik ben Lotte en woon samen met mijn man Bas en dochtertje Isa (1) in het altijd gezellige Brabant. Ik werk 4 dagen in de week als registeraccountant bij een middelgroot accountantskantoor. Daarnaast ben ik trotse mama! Toen ik 30 weken zwanger was, was het kamertje al klaar (nesteldrang..), maar gelukkig maar, want een week later werd Isa al geboren.
Boven de commode hangt een houten plank met leren oudroze banden welke we kochten bij Wolkedewietje. De leuke Pinguïn knuffel is van Maileg en kreeg ik bij de geboorte van Isa van mijn beste vriendinnetje. De houten blokken zijn van Hip & Hout. De muurstickers shopte ik bij Aliexpress. 
Aan de andere kant van Isa’s kamertje staat haar kast. Op de kast staat haar grote Nijntje lamp. Haar punniknaam die aan haar kastdeurtje hangt, maakte ik zelf. De opbergzak van Tellkiddo zit vol met knuffels die we kregen bij de geboorte van Isa. Aan de muur hangt een zebra kop van Kidsdeco. Elke avond voor het slapen gaan wensen we de zebra welterusten. Het jute vloerkleed komt ook van Kidsdeco en de tijger van de Kruidvat. Zo vind ik het leuk om wat duurdere items met budget items te combineren!  
Hier zitten we ’s avonds als we Isa een verhaaltje voorlezen. Het is een van onze eetkamerstoelen van Zuiver maar ik vond de stoel hier ook wel erg leuk staan. De loopwagen is van Childhome en kreeg ik van mijn vriendinnetjes op mijn ‘after birth babyshower’. In de wagen zit een grote knuffelbeer die Isa van haar ooms en tantes kreeg bij haar geboorte. Aan de muur hangen de welbekende kruidenrekjes van de Ikea en een wandrekje van de Kwantum. Op de plankjes staan wat frutsels, zoals Isa’s eerste schoentjes en haar koffertje dat ze van oma kreeg met daarop haar volledige naam bedrukt ‘Isa Julie’. De mini dierenkopjes van Intratuin kon ik echt niet laten liggen en maken dit vrolijke muurtje helemaal af! 
Mochten jullie het leuk vinden, ben ik ook te volgen op instagram @lotteweegels. 
Liefs, Lotte 

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.


Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

1 opmerking

  1. Wat een leuk en gezellig kamertje! Ik heb bij Hip & Hout een geboortebord van mijn dochtertje laten maken. Ze hebben daar echt leuke dingen. Tof, die grote Nijntje lamp!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig