KNEIPP ARNICA

De kneipp Arnica lijn geeft verlichting voor je lijf en spieren. Ik gebruik deze lijn al jaren en vandaag laat ik je de 5 producten zien. Waaronder de nieuwe badkristallen. Kijken jullie mee?!
Wist je dat maar liefst 80% van de Nederlanders en Belgen wel eens rugklachten ervaart waaronder ik? Dit kan een gevolg zijn van onder meer een gebrek aan beweging, een verkeerde houding, stress, overgewicht of slappe spieren. Heb jij hier ook wel eens last van? Dan kan deze lijn van Kneipp een uitkomst bieden. Ze verwarmen de (overbelaste) spieren en gewrichten en bieden soepelheid en verlichting dankzij het werkzame arnica-extract. Ik gebruikte het al jaren geleden toen ik nog stage liep en dan de hele dag had gestaan. Dan ging ik s'avonds lekker in bad met de Kneipp Arnica badolie. 
Kneipp Arnica Badkristallen
De Kneipp badkristallen Arnica bevatten waardevol arnicaextract en natuurlijke oliën van cabreuva, rozemarijn en naaldbomen. In combinatie met het warme water komt de weldadige werking volledig tot zijn recht. De Kneipp Badkristallen zijn ook geschikt om te gebruiken in whirlpools, bubbelbaden of jacuzzi's in de badkamer. Tenzij de producent van het bad anders adviseert.
Kneipp Arnica Douche
 De zeepvrije douche Arnica met waardevol arnica-extract vitaliseert en regenereert niet alleen na het sporten, de douche is ook bijzonder geschikt na andere fysieke inspanningen. De kruidige frisse geur van essentiële oliën reactiveert de zintuigen. Ook gaat je neus er heerlijk van open door de geur. 
Kneipp Arnica Massageolie
De verwarmende en reactiverende Kneipp Massageolie Arnica bevordert het herstel van overbelaste spieren en gewrichten. Arnica- en gemberextract, in combinatie met de verzorgende zonnebloem- en amandelolie. De massageolie smeert makkelijk uit en trekt trekt langzaam in.
Kneipp Arnica Badolie
De weldadig verwarmende en reactiverende Kneipp Arnica Badolie bevat het waardevolle arnica-extract en natuurlijke etherische oliën uit cabreuva, rozemarijn en naaldbomen als den, cypres en larix. In combinatie met warm water komt de ontspannende werking van deze hooggeconcentreerde badolie op spieren en gewrichten volledig tot zijn recht.
Kneipp Arnica Badbruistablet
Het bad bruistablet met Arnica extract en natuurlijke etherische olieën, voor een verwarmende en revitaliserende badervaring. Arnica heeft een ontspannende werking op spieren en gewrichten. Ook heerlijk voor een voetenbadje naar een dag waarbij je veel hebt gelopen of gestaan. 
Kneipp Arnica Badkristallen €8,49 500 gram
Kneipp Arnica Douche €5,99 200ml
Kneipp Arnica Massageolie €8,99 100ml
Kneipp Arnica Badolie €9,99 100ml
Kneipp Arnica Badbruistablet €1.99 per stuk

Kneipp is te koop bij de drogist.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig