KIEHLS LIMITED EDITIE KERST 2019

Afgelopen december was er een prachtig kerst event van Kiehls op een boot. Helaas kon ik er toen niet bij aanwezig zijn. Maar toch kreeg ik alsnog wat van hun fijne producten opgestuurd. Ze zijn dus wel nog in de speciale kerst editie verpakking maar alsnog de moeite waard om met jullie te delen. 
Kiehls Limited Editie Crème de Corps
Deze heerlijk hydraterende crème heeft een geur van soya melk en honing. Het heeft rijke ingrediënten die de huid verzorgen, voeden en beschermen. Hij trekt goed in en je huid voelt daarna heerlijk zacht.
€16 voor 57g
€32 voor 226g
Kiehls Limited Editie Butterstick Lip Treatment SPF 25
Deze intensief hydraterende en verzachtende balsem heeft een voedend mengsel van olie en boter. De formule met kokosolie smelt direct op de lippen en vormt een hydraterend en verzachtend laagje. Dankzij antioxidanten, waaronder citroenboter, en een breedspectrum zonbescherming SPF 25, beschermt de lipstick de lippen het hele jaar door. De lippen voelen zachter aan, zien er zachter, gladder en verzorgd uit, en blijven gehydrateerd tot 12 uur na gebruik. Het geeft ook een klein kleurtje af en komt nu in een speciale limited editie verpakking.
€20,00
Kiehls Limited Editie Scrub Soap
Deze geparfumeerde scrub in vaste vorm. Is ideaal voor mee op reis. Zeker als je alleen handbagage mag dan heb je altijd het probleem dat je maar max 100ml flesjes mee mag nemen.  De scrub reinigt en exfolieert de huid zachtjes. Het is geformuleerd met glycerine en gemalen jojoba zaden. Verkrijgbaar in 3 geuren, lavendel, grapefruit en koriander. Alleen gebruiken voor het lichaam niet voor je gezicht. De verpakking is ontworpen door kunstenares Janine Rewell. 
€16,50

De producten zijn nog online te koop in hun eigen webshop.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Wat jammer dat je niet bij het event aanwezig kon zijn. De verpakking ziet er super leuk uit echt helemaal voor kerst.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig