KNEIPP GOODBYE STRESS

Vorige week konden jullie al een artikel lenzen over de Kneipp Arnica lijn. Klik daarvoor hier. Vandaag vertel ik julie graag meer over de nieuwe Goodbye Stress lijn.
De totale lijn bestaat uit 5 producten een douche foam, douchegel, thee, een geur kaars en als laatste een badolie. Ik laat je vandaag 3 producten uit deze lijn zien. 

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie. Goodbye Stress - Welcome Energy!

Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.  
Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.
Kneipp Goodbye Stress Biologische Kruidenthee
Deze losse thee is erg lekker om bijvoorbeeld s'ochtends een kopje te pakken voordat je gaat werken. Er zit namelijk natuurlijke munt olie in wat je een boost geeft. Het is een groene thee met rozemarijn en Nana munt. 
(15 zakjes) €4,99
Kneipp Goodbye Stress Douche Foam
Ik ben groot fan van douche foams. Ik gebruik ze ook altijd om mee te scheren. Door deze opwekkende en frisse geur ben je meteen wakker. Het bevat essentiële rozenmarijn olie en watermunt extract. De foam komt ook makkelijk uit de bus.
200 ml €8,49

Kneipp Goodbye Stress Douche
Deze douchegel met watermunt en rozemarijn reinigt je huid. De geur met kracht van etherische olien zet stress om in positieve energie. Ook leuk om te weten de fles op de dop na is gemaakt van PET en is 100% recyclebaar. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. 
250 ml €6,99

De hele lijn is vanaf nu te koop bij diverse drogisten en online.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Dit is een hele fijne nieuwe lijn van Kneipp, wij zijn vooral ook erg dol op de thee (heb al twee zakken op samen met mijn vriend) x

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig