MIJN NIEUWE SALON TAFEL

Vorige week vroeg ik op Instagram wat jullie meer wilde zien en lezen op de blog en Instagram. Veruit de meeste zeiden meer interieur foto's. Dus bij deze vandaag weer een kijkje in mijn woonkamer met onder andere mijn nieuwe salontafel. 
Bank: Karwei | Spiegel: Maison du Monde | Vaas: Kwantum | Lijsten & Lamp: Ikea | Posters: Manana Manana | Grijze kast: Karwei | Vloerkleed: Leen Bakker | Salontafel: Jysk | Kandelaars: H&M Home, Sissyboy, Kwantum & Karwei | Lamp: Casa | Spiegel: Kwantum | Kaars: Jo Malone
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe salontafel want ik had er eentje met een marmeren blad maar die was door midden gebroken. Ik dacht ik ga weer voor een marmeren blad. Maar toen liep ik deze tegen het lijf bij Jysk. De kleur is precies hetzelfde als die van de kast die ik al had. En hij is ook lekker groot zodat de kinderen er ook aan kunnen spelen. En hoog genoeg zodat Beau er niet op klimt. 

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie tafel! Past er perfect bij. Vind ook je kussentjes zo leuk en dat vaasje en kopje vind ik erg cute.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig