ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS

Een helemaal nieuw merk voor mij is Rosalique. Ik kreeg hier laatst een pakketje van opgestuurd met daarin deze 3 in 1 anti redness miracle formula. Ik vertel jullie er vandaag meer over.
Rosalique’s 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula is een lichte concealer en kan op zichzelf gebruikt worden of als een perfecte primer voor onder je foundation. Het bedekt, verzorgt en beschermt met maar liefst een SPF50! Rosalique bevat a-Bisabolol dat ontstekingsremmend werkt en roodheid vermindert. Ideaal wanneer je last hebt van een rode huid door bijvoorbeeld Acne, Rosacea of Couperose. Daarnaast wordt de huid verzorgt met voedende provitamine B5 en Sheaboter en heeft het unieke vulkanisch mineraal Zeoliet een verzachtende werking. 

Urea is de laatste van de 5 actieve ingrediënten en zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Een ongelijkmatige teint en kleur wordt in balans gebracht en maakt Rosalique’s 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula de ideale basis voor foundation of perfect als een lichte concealer voor iedere dag. 
Bioactieve ingrediënten bieden een pure en zachte behandeling van de rode huid met behulp van ontstekingsremmende en roodheid verminderende ingrediënten. Irritaties, tekenen van veroudering en een droge huid worden verminderd. Huidherstel en regeneratie worden gestimuleerd. De SPF 50 vermindert schade op lange termijn door UVA- en UVB-zonnestralen te blokkeren. Het product komt ook groen uit de tube dus daar moet je niet van schrikken dit is juist om de roodheid weg te werken hiervan zie je niets op de huid.

Het is onder andere te koop bij Douglas.
30ML €30


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. zo te lezen zou deze ideaal zijn voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijn product, ik heb best wel wat rode plekjes in mijn gezicht. En wat een lekkere hoge SPF zit er ook in, top!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig