SALCURA MEGA REVIEW

Een tijd terug mocht ik al kennis maken met redelijk nieuw merk genaamd Salcura. Je leest die review hier. Salcura Natural Skin Therapy is een merk van Britse afkomst. Zij bieden met hun range producten oplossingen voor de droge en probleemhuid (psoriasis, allergie, roodheid, eczeem). Ik laat vandaag de producten zien die vooral geschikt zijn voor de droge huid.
Salcura Bioskin DermaSpray
De Bioskin DermaSpray Intensive is al vele jaren “de redder in nood” voor iedereen met een zeer droge & jeukende huid. De fijne textuur van de Spray trekt diep in de huid, waar het de huid voedt waardoor deze sterker en gezonder wordt. Doordat het een Spray is, is het product makkelijk in gebruik. Het is een niet vette substantie en hoeft niet in de huid gesmeerd te worden. Hierdoor kan de Spray voeding geven aan de geirriteerde huid die aanraking niet verdraagt, en kan het zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen worden gebruikt zoals de hoofdhuid. De Spray is ook zeer mensen met een huid gevoelig voor eczeem, psoriasis en dermatitis of andere huidallergieën.                        
100 ML 19.99
Salcura Bioskin DermaSerum
Een lichte en zachte gezichtsserum dat de huid voedt en hydrateert. Het Serum kan zelfs gebruikt worden op de kwetsbare huid rond de ogen en de mond. Speciaal ontworpen voor de droge tot zeer droge & gevoelige huid.                 
50 ML 15.99
Salcura Bioskin Zeoderm
Een unieke crème die krachtige natuurlijke ingrediënten bevat zoals Lijnzaadolie, Jojoba olie en het unieke vulkanisch mineraal Zeoliet. Hij verlicht jeuk, vermindert irritatie en maakt de huid zacht. Dit maakt de Zeoderm uitermate geschikt voor iedereen met een droge tot zeer droge & vochtarme huid. Het geeft wel een licht tintelend gevoel geeft kort na het aanbrengen. 
50 ML 15.99
Salcura Bioskin Face Wash
Bioskin Face Wash is een natuurlijke reiniger die speciaal ontwikkeld is voor de droge, jeukerige & gevoelige huid. Water kan de huid zelfs nog meer uitdrogen, dus een Face Wash die reinigt en tegelijkertijd de huid voedt is zeer belangrijk. De voedingsrijke formules, vrij van schadelijke chemische ingrediënten, maakt je huid lekker zacht en gehydrateerd.
150 ML 16.99

Salcura Bioskin Body Wash
Bioskin Body Wash is een natuurlijke en zachte wash die de droge, jeukende en gevoelige huid reinigt. Hij is ook nog eens vrij van chemicaliën en vol met natuurlijke voedingsstoffen. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.
150 ML 16.99Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig