KNEIPP SHEET MASKERS

Elke week doe ik 1 of 2 keer een maskertje op. Ik ben een groot fan van zowel vloeibare als sheet maskers. Kneipp komt met 3 nieuwe sheet maskers en ik laat ze vandaag aan je zien.
Sheet maskers zijn de huidopkikkers van dit moment. Voor elk huidtype is er wel eentje te vinden. Maar wat dacht je van een sheet masker dat ook fungeert als een booster voor je stemming? Kneipp ontwikkelde drie speciale sheet maskers die je huid en stemming weer helemaal in balans laten komen. Met natuurlijke oliën en plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Het bevat geen conserveringsmiddelen en microplastics en ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar viscose.
Kneipp Sheet Masker Chill Out
Dit masker met hennep zaad en patchouli olie extract werkt voor een kalmerend en ontspannen huideffect. Het heeft een zacht, kruidige geur wat ik wel eventjes wennen vond. Ik ben zelf meer van de frisse of zoete geuren. 
Kneipp Sheet Masker Detox Care
Dit masker bevat algen, moringa en bamboe extract voor een anti pollution effect. Het geeft een heerlijke geur wat nieuwe energie geeft.
Kneipp Sheet Masker Hydro Kick
Dit masker is mijn favoriet van de drie hij bevat watermunt, agave en cactuswater extract wat zorgt voor een heerlijke hydratatie boost. Het heeft een lichte aquatische geur en laten een fris gevoel na. Laat de maskers 10 tot 15 minuten intrekken. Deze maskers zijn speciaal ontworpen voor Europese gezichten. 

€3.99 per stuk
Kneipp is te koop bij de drogist.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dat laatste masker lijkt mij heel erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel ideaal dat er een houtskool masker is als sheetmasker. Veel makkelijker dan in een crèmevorm om te verwijderen. Het hydro kick masker lijkt mij ook het fijnst!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig