KIEHLS CANNABIS CLEANSER & CONCENTRATE

Steeds vaker komen er merken met cannabis in hun producten. Nieuw van Kiehls zijn de cannabis cleanser en het herbal concentrate.
Kiehls Cannabis Sative Seed Oil Herbal Concentrate
Deze gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypes maar speciaal voor een huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Het zorgt voor een zuivere huid met een egale teint. Door de praktische verpakking met een pipetje kun je er zeker wel een maand of 3 mee doen verwacht ik. Het helpt bij het verminderen van zichtbare roodheid, kalmeert en verzacht de huid door de vochtbalans te ondersteunen en het helpt de huidbarrière te versterken. De formule bevat 100% natuurlijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals groene oregano olie en uit hennep verkregen Cannabis Sativa Olie. Met 2 tot 3 druppels heb je al genoeg voor je hele gezicht. Dit breng je aan op een gereinigde huid. Je kunt het zowel in de ochtend en avond gebruiken. Ik merk dat mijn imperfecties al snel minder werden. Ik vind alleen de geur eventjes wennen. 
30 ML €46

Kiehls Cannabis Sative Seed Oil Herbal Cleanser
De lijn bevat ook een cleanser deze werkt kalmerend en reinigt zacht waardoor de huid in balans komt. Perfect om samen in combinatie met de gezichtsolie te gebruiken. Hij heeft een unieke geltextuur en verwijdert daarmee alle onzuiverheden om de huid om te frissen en de kalmeren. Hij droogt de huid ook niet uit. Hij bevat ook geen sulfaten, siliconen en parabenen super fijn! Het schuimt lichtjes wat ik altijd erg prettig vind werken. Spoel je huid daarna af met water en je krijgt een lekkere zachte huid. De formule bevat 96% natuurlijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals groene oregano olie en uit hennep verkregen Cannabis Sativa Olie.
75 ML €13
150 ML €27

De producten van Kiehls zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf, Douglas en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ze lijken me heel fijn, heb ze ook en ga de binnenkort ook uitgebreid uitproberen. Het viel me direct op dat de ingrediënten er top uitzien. Fijne zondag ��!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig