AUSTRALIAN GOLD & LOUIS WIDMER ZONNEBRAND

We hebben de eerste echte zonnige dagen in Nederland. En ik ben al volop bezig met het testen van zonnebrand. Ik heb een hele lichte huid met sproeten en lichte ogen die redelijk snel verbrand. Insmeren met zonnebrand crème is dan ook een echte must voor mij! Doe ik dit niet gegarandeerd dat ik ga verbranden. 
Vorig jaar heb ik ook al verschillende zonnebrand producten van het merk Australian Gold getest. Je leest de review hier. Ik was hier zo over te spreken dat ik benieuwd was naar meer. Vandaag laat ik jullie weer wat nieuwe producten zien. Ook laat ik een zonnebrand voor je gezicht zien van Louis Widmer. Benieuwd naar meer zonnebrand van Louis Widmer je leest het hier.
Australian Gold - Aloe Freeze Gel
De populaire Botanical Outdoor Zonnelijn Australian Gold werd voor de zomer van 2020 helemaal vernieuwd. Het eerste wat ik laat zien is deze verkoelende gel. Heerlijk voor het na zonnen of als je heel erg bent verbrand. Hij ruikt heerlijk naar mint en trekt snel in je huid. Het komt als een spray uit de flacon. Wat hierdoor heel makkelijk in gebruik is.  Het is geschikt voor elk huidtype en bevat Aloe Vera extract, groene thee extract, Vitamine E, Pro-Vitamine B5, lindebloesem extracten, citrusvrucht extracten, en een krachtige antioxidanten formule die helpt fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. Hij is ook nog eens parabenen vrij! Als je hem in de zomer in de koelkast bewaard heeft hij een extra verkoelende werking.
237 ML €15,95 

Australian Gold - Aloe Freeze Gel
Nog een aftersun product namelijk deze crème met de geur van Sea Salt & Sandalwood. Hij verzorgt je huid en helpt ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en zorgt ervoor dat je kleur langer bruin blijft. Een mix van natuurlijke plantenextracten voeden, verzorgen en beschermen je huid. De formule bevat pure hennepzaadolie. Omega 3 en 6 brengen je huid in topconditie. De ''Age Defying Blend'' herstelt beschadigde huid en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen en gaat fijne lijntjes en rimpels tegen. Ook deze is parabenen vrij!
535 ML €22,50
SPF 30 Natural Spray & SPF 30 Mineral Lotion 
Zelf gebruik ik altijd zonnebrand met minimaal factor 30. Deze botanische SPF 30 lotion beschermt perfect tegen UVA en UVB stralen. Ik heb hem vorig jaar ook al met veel plezier gebruikt. Kakadu Plum de rijkste bron van vitamine C beschermt tegen beschadigende invloeden van buitenaf. Australische Eucalyptus kalmeert de huid, heeft een verjongende werking en geeft extra zuurstof aan de huid. Rode algenextracten en Vitamine E voeden en verzorgen je huid. Hij plakt niet, trekt snel in en is waterbestendig. 
147 ML €23,50

SPF 50 Mineral Lotion Face
Ik gebruik altijd een aparte zonnebrand die speciaal is voor mijn gezicht. Deze  
Botanische Australian Gold SPF 50 Tinted Face Lotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid. De minerale olievrije factor beschermt perfect tegen UVA en UVB zonder de huid te irriteren. Het werkt ook als een “primer” die (bij dagelijks gebruik) langzaam een kleurtje opbouwt (zelfs zonder zon) en helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren. “Microspheres” zorgen ervoor dat de lotion heel snel droogt. Kakadu Plum beschermt tegen beschadigende invloeden van buitenaf. Eucalyptus kalmeert de huid, heeft een verjongende werking en geeft een extra zuurstof shot. Rode algen extracten en vitamine E voeden en verzorgen tot in de puntjes. Het plakt niet en trekt snel in, het blijft zelfs goed zitten als je in het water bent geweest. 
89 ML €27,50

Louis Widmer - Sun Protection Face 50+
Wat veel mensen niet weten is dat het verstandig is om voor je gezicht een aparte zonnebrand te gebruiken die daarvoor geschikt is. Je huid op je gezicht is dunner en extra gevoelig dan op je lichaam. Deze hoge zonnebescherming is een zonnebrand en anti-ageing verzorging in één. Deze hydraterende, anti-ageing zonnebrandcrème is aangepast aan de gevoelige huid van je gezicht. De combinatie van UVA en UVB filters garandeert een hoge bescherming tegen de zon. Het ingrediënt Matrixyl 3000 het actieve bestanddeel tegen rimpels, vult rimpels op waardoor deze zichtbaar verzachten. Hij is ook nog eens helemaal vegan.
50 ML €23,90
Australian Gold is te koop bij diverse drogisten en Louis Widmer is o.a. te koop bij Etos. 



Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld voor een review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig