CERA DI CUPRA

Een nog nieuw merk voor mij is Cera di Cupra. Ik kreeg de kans om twee producten te proberen. Namelijk hun Collageen & Multivitamine serum en crème. Vandaag vertel ik jullie er meer over.
Dit Italiaanse cosmetica merk staat bekend om hun verzorgingsproducten op basis van bijenwas. Nu lanceren ze deze twee nieuwe producten die ook nog eens betaalbaar zijn. Het brengt rijpere huid effectief tot bloei en is geschikt voor alle huidtypes.
Cera di Cupra Collageen & Multivitamine crème
Deze nieuwe voedende en herstellende crème is heerlijk en maakt je huid super zacht. Hij werkt tegen huidveroudering. Door de essentiële ingrediënten zoals zeecollageen, multivitamine complex, honingextract en hoogwaardige voedende elementen. Het heeft een hele fijne textuur en werkt goed voor mijn doffe huid. Dit is echt mijn favoriet van de twee producten!
50ML 16,90
Cera di Cupra Collageen & Multivitamine Serum
Deze nieuwe geconcentreerde serum biedt een mix van voedende en actieve ingrediënten. Het heeft een anti-rimpel en verstevigende werking waardoor het erg goed werkt voor de wat oudere huid. Het geeft een echte energie boost. Het bevat o.a. zeecollageen en honingextract. Ik vind hem helaas niet voedend genoeg en zou hem daarom wel aanraden in combinatie met de crème. 
30ML 21,90

Alle Cera di Cupra producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Milaan. Het is verkrijgbaar via www.ceradicupra.nl.Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld voor een review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig