LANCÔME HYDRA ZEN & MULTI-LIFT ULTRA

Vandaag 2 nieuwe gezichtsverzorging producten van Lancôme. Namelijk het Hydra Zen Glow moisturizer en Renergie Multi-lift Ultra crème. 
Lancôme Hydra Zen Anti Stress Glow Liquid Moisturizer
Deze lichte, hydraterende crème kalmeert, voedt en beschermd de huid. Een actieve levensstijl en stress op de huid zoals vervuiling, droog weer en andere omgevingsfactoren kunnen leiden tot uitdroging van de huid waardoor hij ook erg dof kan worden. Deze nieuwe crème met aminozuren is ontwikkeld om zichtbare tekenen van stress te verminderen. Je huid ziet er weer stralend uit. Hij is voedend genoeg, trekt snel in en voelt heerlijk aan. Mijn huid is gladder en heeft weer een mooie glow. Het is echt een aanrader!
50 ML €46
Lancôme Rénergie Multi-lift Ultra SPF 20 dagverzorging
Dit is mijn favoriete crème van dit moment. Ik heb in tijden niet zo'n fijne crème gebruikt. Hij werkt anti-aging en heeft een liftende werking door de lijnzaad extract. Hij speelt in op de drie belangrijkste parameters van de huid en gaat huidveroudering tegen. Rimpels worden gladder, de huid is steviger en de teint is egaler. Hij is heerlijk voedend en trekt goed in. Geschikt voor alle huidtypes. Ik zou deze zo weer opnieuw kopen.
50 ML €92
 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Wat een fijne producten zijn dit toch ♥. Mijn Rénergie crème is helaas al bijna op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beide producten lijken me echt heerlijk! Alleen al de verpakkingen vind ik echt fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig