SKINNIES ZONNEBESCHERMING

Wat hebben we al veel lekkere en zonnige dagen gehad. Vergeten jullie niet om je goed in te smeren. Een nieuw merk wat ik afgelopen weken heb gebruikt is Skinnies. Ik vertel jullie er vandaag meer over.
Skinnies - Zonnegel SPF 30
Skinnies biedt innovatieve zonnebescherming die niet verdund is met water. Hierdoor gaat elke tube Skinnies wel 5x langer mee dan een reguliere zonnebrandcrème. Je maar een klein bolletje ter grootte van een erwt nodig om je in te smeren. De Skinnies SPF30 Sungel is geschikt voor elke huidtype en heeft SPF 30. Hij is waterproof en laat geen witte waas achter. De textuur lijkt een beetje op die van vaseline.  Het bevat geen schadelijke ingrediënten en is daarom ook geschikt voor zwangere vrouwen en baby’s. Je kunt het voor zowel gezicht als je lichaam. Het is vrij van parabenen, conserveermiddellen, alcohol en parfum. 100% vegan en cruelty free. Rif-vriendleijk.
100 ML €36

Skinnies KIDS - River Rascal SPF 50 
De Skinnies KIDS River Rascal SPF50 Sungel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en baby’s (vanaf 3 maanden oud) en is tot wel 2 uur lang waterproof waardoor de kinderen ook tijdens het zwemmen en spelen goed en langdurig beschermd blijven. Dankzij de unieke Organogel-formule laat het witte waas achter. Het insmeren gaat heel makkelijk. En ook van deze heb je maar een klein beetje nodig.
100 ML €44

Skinnies is te koop bij Douglas.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Dat werkt heel zuinig als ik het zo lees, vaak moet je het eigenlijk heel dik opbrengen. Top hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook wat producten van dit merk en het verbaast me echt hoe bizar weinig je nodig hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig