OPGEMAAKTE PRODUCTEN APRIL 2020

Ik merkte dat ik de afgelopen maanden veel producten had opgemaakt. En deze maand kreeg ik het idee om dit voortaan elke maand te gaan delen in een blog. Dit is ook voor mezelf erg handig want zo kan ik terug lezen wat ik wel en niet fijn vond. 
Drs Leenarts - Dagcremé SPF 25*
Dit is een hele fijne dagcremé met SPF 25 deze voorkomt huidveroudering. En beschermt tegen UVA en UVB stralen. Hij bevat geen parfum en allergenen. En is geschikt voor alle huidtypen. 
8/10
Rituals - The Ritual of Sakura Carpe Diem Nourishing Shampoo*
Deze shampoo met de geur van rijst melk en kersenbloesem maakte mijn haar goed schoon en liet het heerlijk ruiken. Ik merkte verder niet veel verschil aan mijn haren.  
7/10
Rituals - The Ritual of Hammam Sea Salt Hot Scrub
Dit is één van mijn favoriete geuren van Rituals. Deze grove scrub doet goed zijn werk en ruikt ook nog eens super lekker. Het voelt net alsof je in de sauna bent.
9/10
Chanel - CC Cream
Deze cc Cream gebruik ik graag in de lente en zomer. De kleur 20 beige is dan precies mijn kleur en zorgt ervoor dat lichte plekjes bedekt worden. Zonder dat je ziet dat je iets op je gezicht hebt. Het is een CC Cream daardoor is hij licht dekkend. Echt een mega aanrader!
10/10
Estee Lauder - Advanced Night Repair*
Dit is één van mijn favoriete producten om te gebruiken voor ik ga slapen. Dit doet zoveel goeds voor mijn huid! Hij is de prijs zeker waard. Dankzij de ChronoluxCB™ technologie wordt het vermogen van de huid geoptimaliseerd om zichzelf ’s nachts te vernieuwen, waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd lijken. Ik heb alweer een nieuwe in gebruik. 
10/10
EOS - Ultra Hydration Body Lotion
Deze bodylotion in de geur Berry Blossom had ik een tijdje terug gewonnen via een win actie. Ik doe eigenlijk best wel lang met bodylotion zeker een paar maanden. Deze geur was wel heel erg lekker. Ik vond alleen de crème niet snel genoeg intrekken. Zou hem daarom niet nog een keer kopen.
7/10
Buxom - Lash Mascara
Deze mascara zat in een setje die ik een paar jaar geleden bij de Sephora in Amerika had gekocht. Dit merk is volgens mij ook niet verkrijgbaar in Nederland. Het borsteltje was lekker dik wat veel volume gaf. Maar verder was het geen bijzondere mascara.
6/10
Simple - Micellar Cleansing Water*
Dit is een hele goede budget tip. Zeker als je hem ook nog eens in de aanbieding koopt bij Kruidvat bijvoorbeeld als hij 1+1 gratis is. Ik ben dol op dit soort producten om even snel mijn make-up ermee af te halen. Het werkt goed verwijderd alleen geen waterproof mascara. Daarvoor gebruik ik dan nog een aparte reiniger. 
8/10
Elmex - Sensitive Professional Whitening
Ik heb best wel gevoelige tanden en tandvlees. En deze tandpasta is mijn vaste tandpasta ik gebruik hem al jaren. Blijf hem dan ook opnieuw kopen en kom altijd terug bij deze. 
10/10
Vichy Pureté Thermale Kalmerende Oogmake-up Remover*
Deze reiniger heb ik gebruikt om mijn niet waterproof mascara te verwijderen. Daarvoor is hij erg fijn. Alleen voor waterproof mascara had ik wel een hardnekkiger product nodig. Daarom zou ik deze niet zo snel opnieuw kopen. Omdat ik meestal waterproof mascara op heb.
7/10
Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand Mei. 
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig