PIXI RETINOL & JASMINE SKINCARE

Vorige week kreeg ik weer een ontzettend mooi pakket binnen van Pixi. Een toilettas met daarin de Retinol & Jasmine collectie. Ik vertel jullie er vandaag graag meer over.
Maak kennis met het Retinol & Jasmine assortiment van Pixi! 
Deze lijn is ideaal voor mensen die last hebben van acne, een doffe huid, pigmentvlekken of beginnende verschijnselen van huidveroudering. Met deze 5 stappen krijg je gezicht weer een echte boost.

1. Reinigen: Retinol Jasmine Cleanser
De Retinol Jasmine Cleanser is een fijne reiniger boordevol good-to-skin ingrediënten. Het heeft een heerlijke romige en hydraterende textuur die is verrijkt met vitamine A (retinol), antioxidanten en ceramiden. Het verwijdert alle onzuiverheden en make-up voor een soepeler, steviger en stralender uitziende huid. Met verhelerende en voedende jasmijnolie egaliseert deze effectieve reiniger de huid, terwijl retinol verjongt en ceramiden hydrateren.
€23,50 135ML

2. Tonic: Retinol Tonic
Deze Retinol Tonic bevat vitamine A dat bevordert de huidvernieuwing, verheldert de teint en vermindert acne! Daarnaast bevat het ook jasmijn bloemen die helpen om te kalmeren, herstellen en beschermen. En peptiden die de collageen productie stimuleren. Het revitaliseert de huid en vermindert fijne lijntjes zonder irritaties die vaak wel ontstaan bij retinol gebruik.
€12 100ML

3. AM: Jasmine Oil Blend
Deze gezichtsolie voor in de ochtend is voedend en geeft een boost aan je circulatie. De jasmijn bloemen zorgen ervoor dat je gezicht verjongt en kalmeert. Je gezicht gaat weer stralen. 
€34 30ML

PM: Overnight Retinol Oil
Speciaal voor in de nacht is deze gezichtsolie. Die verzacht en verfijnd de huid. En helpt de elasticiteit van de huid te herstellen. Peptiden vestigen en revitaliseren de huid. En de Ceramide zorgt ervoor dat het vocht in de huid vastgehouden blijft. 
€34 30ML

4. Hydrateren: Retinol Jasmine Lotion
De Retinol Jasmine Lotion voelt licht aan op de huid terwijl die diep hydrateert met ceramiden. Vol met retinol en jasmijnolie is deze crème erg fijn als anti verouderingscrème. Samengesteld met antioxidant-rijke braam, vernieuwende peptiden en voedende biotine transformeert de Retinol Jasmine Lotion een doffe huid in een mooie, jeugdige uitstraling.
€31 50ML

5. Voeden: Retinol Eye Cream
Hier was ik heel benieuwd naar. Want ik heb nog nooit een oogcrème van Pixi gebruikt. Deze oogcrème met retinol is heerlijk voedend en zorgt voor een zichtbaar jongere oogopslag. Na verloop van tijd zou het ook moeten zorgen voor een gladde huid en vermindering van kraaienpootjes.
€31 25ML

Pixi is onder andere te koop bij de Bijenkorf, Babassu, The Make-up Spot en Cosmania.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig