KIEHLS POWERFUL STRENGTH LINE REDUCING DARK CIRCLE DIMINISHING VITAMIN C EYE SERUM

Zoals jullie inmiddels wel weten is één van mijn favoriete skincare merken Kiehls. Vandaag laat ik jullie weer een nieuw product van ze zien. Namelijk een vitamine C-oogserum voor de huid rondom de ogen dat fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen zichtbaar vermindert. Ben je benieuwd geworden lees dan snel verder.
Vanaf mijn puberteit heb ik al veel last van donkere kringen rond mijn ogen. Dit werd met twee jongen kinderen natuurlijk alleen maar erger. Ik probeer mijn oogverzorging en concealer hierop aan te passen zodat het niet al te veel opvalt. Ik was dan ook heel erg benieuwd om dit oogserum te gebruiken. 

Ik heb dit oogserum afgelopen 2 weken intensief getest. En zowel in de ochtend als in de avond op gedaan. Dit geavanceerde oogserum is geformuleerd met Vitamine C en Hyaluronzuur wat ervoor zorgt dat fijne lijntjes en donkere kringen rondom de ogen verminderen en minder zichtbaar worden. Je krijgt er een frisse uitziende huid rondom de ogen en blik voor terug. Zelf heb ik nog niet zoveel last van gezwollen ogen maar daar zou het ook top voor werken. Mijn donkere/blauwe kringen zijn echt de helft minder geworden. Het trekt snel in een heeft een fijne textuur. Het is ook geschikt voor mensen die contactlenzen dragen. Één klein pompje is al genoeg voor beide ogen. Mijn ogen zijn er minder vermoeid en gespannen uit. 
15ML €43,00


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Klinkt enorm goed en wat fijn dat je al vrij snel zulke goede resultaten had. Ben nu heel benieuwd geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat dit werkt! Het is vaak moeilijk om dit soort dingen te tackelen, ik ben nu ook heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig