NIVEA FRESH BLENDS DOUCHEGELS

Nivea komt met een nieuwe lijn douchegels. Namelijk de Nivea Fresh Blends ze hebben drie fruitige varianten en ik laat ze vandaag aan je zien.
De lijn bestaat uit drie varianten, elk met een eigen mix van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo zorgt de roze variant voor een verzorgde, fris uitziende en gehydrateerde huid. Geeft de groene versie een gezond uitziende en frisse gloed en maakt de oranje variant de huid zacht en soepel. Naast een verzorgende opfrisser geeft je met de Fresh Blends ook een beetje liefde aan onze planeet. De formules zijn namelijk gemaakt van plantaardige melk en komen in gerecyclede verpakking.
Nivea Fresh Blends Raspberry Blueberry Almond Milk
Ga voor deze versie met extracten van frambozen, bosbessen en amandelmelk als je een stralende en fris uitziende huid wil die gehydrateerd is. Hij ruikt heerlijk naar frambozen en bosbessen gecombineerd met een vleugje groene rabarber en bergamot. Het is een echte vrouwen geur. 
Nivea Fresh Blends Watermelon Mint Coconut Milk
De groene variant met extracten van watermeloen, munt en kokosmelk zorgt voor een frisse en gezond uitziende huid. Dit is mijn favoriet die geur is echt geweldig. Hij bevat een combinatie van munt en clementine geur versterkt door geuren van komkommer en groen kokoswater. De natuurlijke geur van watermeloen voegt wat zoetheid toe.
Nivea Fresh Blends Apricot Mango Rice Milk
Met deze versie met extracten van abrikoos, mango en rijstemelk houd je de huid soepel en zacht. De formule bestaat uit een zomerse cocktail van zachte abrikoos, mango, ananas en guave. Het ruikt heerlijk zoet en exotisch. 

Vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist.
300ML €5,99



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dat klinkt als de zomer in flesjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die met watermeloen lijkt me erg lekker. Die ga ik van de week even kopen.;)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig