KNEIPP BEAUTY GEHEIM

Kneipp vroeg mij of ik verschillende producten van hun wilde gaan proberen voor een week lang en dan mijn ervaring met jullie wilde delen. Ook mag ik 3 pakketen weggeven via Instagram dus vergeet me ook zeker niet te volgen en hou mijn Instagram in de gaten voor de winactie.
Kneipp Body Cremé Beauty Geheim
Deze body cremé is erg rijk en trekt snel in. Hij verzorgt de droge huid goed en ruikt ook nog eens lekker. Met als ingrediënten de natuurlijke oliën van argan, marula, wonderboom, en olijf maken ze je huid lekker zacht en glad.
200ML € 9,99

Kneipp Sugar & Oil Body Scrub Beauty Geheim
Deze scrub is heel erg fijn. Het is een suiker scrub waardoor hij niet zo grof is. Hij bevat vier rijke natuurlijke oliën. Met deze scrub polijst je het bovenste laagje huidcellen weg waardoor je huid gladder wordt en er fris en stralend uit gaat zien. Tegelijkertijd werkt de combinatie van natuurlijke oliën in op je huid om deze intensief te verzorgen. Je huid is meteen beschermd tegen uitdrogen en voelt lekker zacht aan zonder te plakken.
220ML € 9,99
Kneipp Seconde Handcréme Citroenverbena & Avocadoboter
Dit is mijn favoriet! Ik vind hun handcrémes sowieso erg fijn en heb deze dan ook al verschillende keren opnieuw gekocht. Ze ruiken heerlijk, trekken goed in en plakken niet.  Het bevat avocadoboter, jojobaolie en citroenverbena. 
75ML € 6,49

Kneipp Huidolie Beauty Geheim
Deze olie is heel erg fijn als je een droge huid hebt. Ik heb daar op het moment niet meer zoveel last van. Ik heb dat vooral in de winter. Ik gebruik hem nu als massage olie. Je huid is daarna verzorgd, zacht en glad.
100ML € 8,99

Kneipp Body Lotion Beauty Geheim
Ik vind de pot met de body cremé iets fijner werken. Deze bodylotion trekt bij mij wat minder snel in. Dit komt omdat mijn huid nu ook niet zo droog is op het moment. Hij bevat arganolie, marula olie, wonderboom en olijfolie. 
100ML € 9,49
De Kneipp producten bevatten geen dierlijke bestanddelen en ook het eindproduct is niet getest op dieren. Alleen in de amandelbloesem handcrème zit door dieren geproduceerde bijenwas en melkpoeder verwerkt. Met uitzondering van dit producten is Kneipp dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Kneipp is te koop bij de drogist. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Hun handcreme lijkt me erg fijn Ik heb wel eens een andere versie gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig