NAIF ZONNEBRAND EN AFTERSUN

Naif kennen we vooral van de fijne baby verzorgingsproducten maar wist je dat ze ook verzorgingsproducten voor volwassenen hebben. Ik testte al eerder zon producten van hun die kun je hier terug vinden. En vandaag is het tijd voor hun nieuwste zonnebrand. 
Het kan gebruikt worden met elk huidtype het is oceaan vriendelijk en waterproof. De verpakking is gemaakt van suikerriet en de producten zijn dan ook 100% vegan en niet op dieren getest. 
Naïf - Natuurlijke zonnebrandcrème gezicht SPF30
Deze natuurlijke zonnebrandcrème voor het gezicht verzorgt en beschermt het gezicht. Het beschermt tegen UVA en UVB straling. Ik vind alleen wel dat hij iets moeilijker uit smeert en dat je ziet dat het gezicht iets vetter is. Dit komt ook door de natuurlijke, minerale UV filters op basis van zinkoxide (non-nano). De natuurlijke zonnebrandcrème beschermt het gezicht direct tegen schadelijke UV stralen en gaat het huidverouderingsproces tegen. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat, dankzij de natuurlijke oliën, geen witte waas achter op de huid.
Naïf - Natuurlijke zonnebrandcrème lichaam SPF30 
Deze zonnebrand crème met SPF 30 van Naïf is helemaal nieuw. De crème bevat geen nano-deeltjes meer en ze hebben er voor gezorgd dat het gemakkelijker uitsmeert. Wel krijg je nog een kleine witte waas. Verder beschermt het met UVA en UVB straling tegen de hardnekkige zon. De zonnebrandcrème bevat voedende ingrediënten zoals kokos olie, zonnebloemolie en olijf fruit olie. Die ingrediënten beschermen en voeden de huid. 

Naïf - Natuurlijke Aftersun Gel
Heerlijk zo’n dag vol zon. Maar het is daarna net zo belangrijk om je huid de nazorg te geven met een aftersun. De Naïf Cooling Aftersun Gel kalmeert en verkoelt. Dit komt door ingrediënten als Aloë Vera en Glycerine. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de werking van Aloë Vera een kalmerend effect heeft na irritatie door UV-licht. Precies wat de kwetsbare huid nodig heeft na blootstelling aan UV-straling.

Naïf Natuurlijke zonnebrandcrème gezicht SPF30 €24,95
Naïf Natuurlijke zonnebrandcrème lichaam SPF30 €21,95
Naïf Natuurlijke Aftersun Gel €14,95
Feeling Sunny Pack 3 pack €55

Naïf is te koop bij o.a. Douglas, Etos of online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

 1. Ik ben benieuwd naar de aftersun.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet der echt goeie zonnebrandcrème uit. Bij mij is het altijd zoeken wat het juiste merk is. Ik verbrand super rap in de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook ik moet ook echt een factor 30 of 50 hebben.;)

   Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig