OPGEMAAKTE PRODUCTEN JUNI 2020

Al twee keer eerder konden jullie een artikel lenzen met daarin mijn opgemaakte producten van die maand. Deze maand heb ik nog meer opgemaakt. Tijd om alles weer aan jullie te laten zien.
Nivea Oog Make-up Remover Double Effect
Ik heb nog eentje van deze fijne oogmake-up remover opgemaakt. Had ze gekocht toen ze 1+1 gratis waren. 
9/10

Collistar - Glycolic Acid Peeling Lotion*
Deze lotion met peeling effect is werk heel erg fijn en zorgt ervoor dat mijn huid er egaler, gladder en fijner uit ziet.  Mijn poriën zijn ook minder zichtbaar. 
8/10

Lancôme - Glycolic Acid Peeling Lotion*
Dit is één van de fijnste primers die ik ooit heb gebruikt. Hij zorgt voor de perfecte basis voor mijn make-up en helpt hem te hydrateren. Het zorgt ervoor dat de make-up mooi op zijn plek blijft zitten.
10/10

Olaplex - Nummer 3*
Dit is echt een wondermiddel voor je haar. Je brengt het aan op vochtig haar voordat je het gewassen hebt met shampoo. Je laat het dan minimaal een kwartier intrekken mag zelfs een hele nacht. En je haar is daarna super zacht en gevoed. 
9/10

Gisou - Honey Infused Hair Oil
Een hele fijne haar olie die mijn haar heerlijk laat ruiken, goed verzorgd, laat glanzen en zijde zacht maakt. Ik vind hem echt de hype waard. Hij gaat alleen niet heel lang mee vond ik. 
9/10
Kruidvat Euro Profit - Nail Polish Remover
Deze budget nagellak remover vond ik niet goed genoeg werken ik moest best wel boenen en bevat bovendien ook aceton. Volgende keer koop ik weer die van kruidvat eigenmerk zonder aceton. 
5/10

Bath & Body Works - Tahiti Island Dream
Als ik of familie naar Amerika gaan nemen ze altijd van alles mee van Bath & Body works voor mij. Ik vind hun kaarsen, douchegels, handzepen en handgels heel erg fijn. Ze hebben ook zulke lekkere geuren. Dit was echt de perfecte zomer geur. Hij smeerde wel iets moeilijker ook hij bleef lang dik zeg maar.
8/10

Charlotte Tilbury - Magic Away Concealer*
Dit is de beste concealer die ik ooit heb gebruikt. Dit was alweer mijn tweede. Ik ga hem ook zeker opnieuw kopen. Hij is perfect voor donkere kringen onder je ogen maar ook voor rode plekjes of oneffenheden op je gezicht. Ook de verpakking is ideaal je krijgt al het product eruit. Het enige nadeel is dat hij niet zo lang mee gaat. Ik gok 2-3 maanden.
10/10

Body Shop - Banana Shampoo
Hier heb ik al zoveel verpakkingen van opgemaakt. Ik gebruik hem al jaren en vind de geur en werking erg fijn. Ik moet wel zeggen ik vind de shampoo fijner dan de conditioner.
9/10
Therme - Saigon Pink Lotus Foaming Showel Gel*
Ik ben een groot fan van shower foams ik gebruik ze ook om mee te scheren. Deze geur was ook lekker zoet en het schuim kwam makkelijk uit de bus 
8/10

Skin Academy - Pure Cleansing Micellar Water*
Dit micellaire water maakte mijn gezicht goed schoon en verwijdere ook make-up. Alleen niet de waterproof mascara. Ik vond alleen de geur echt niet lekker. Daardoor zou ik hem niet snel opnieuw kopen.
6/10

Drs Leenarts - Droge Handen Creme*
Dit is een hele fijn hand crème die snel in trekt en je handen lekker zacht maakt. Zeker een aanrader!
9/10

Naif - Cleansing Wash Gel*
Een hele fijne basic douche gel geschikt voor pasgeboren baby's. Zelfs de gevoelige huidjes kunnen er goed tegen. De geur had alleen voor mij wel iets lekkerder gemogen.
9/10

Colgate - Smile For Good Tandpasta*
Een goede basic tandpasta die doet wat hij moet doen maar niets aparts. Ik blijf bij mijn Elmex Sensitve tandpasta.
7/10

I Coloniali - Pore Refining Serum*
Dit serum helpt poriën, onzuiverheden en verkleuringen van de huid te minimaliseren. Hij voelt wat minder dik aan dan een crème waardoor ik er daarna nog een dag of nacht crème overheen heb gebruikt. Hij ruikt ook lekker fris.
8/10
Clinique - Moisture Surge Intense Skin (mini)
Dit is een rijke en wat vettige gel crème die goed in mijn huid trekt en fijn aanvoelt. Wel geef ik de voorkeur aan een wat romigere crème. Ik denk dat deze crème wel heel fijn is voor iemand me een gemengde huid of licht droge huid. 
7/10

Tonymoly - I'm Pearl Sheet Mask*
Dit sheet masker hydrateert en voedt de huid intensief. Het geeft je een lekker fris gevoel. Hij was fijn maar niet bijzonder.
7/10

Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand Juli.
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig