DA PREMIUM ZONNEBRAND

Wat een heerlijk weer hebben we gehad vorige week. Het was weer tijd om nieuwe zonnebrand producten te gaan testen. Dit keer was het de beurt aan de DA premium zonnebrand lijn. Ik vertel jullie er vandaag meer over.
DA Sun Care is speciaal ontwikkeld om zelfs de meest gevoelige huiden maximaal te beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon. DA Sun Care biedt de beste combinatie van fysische en minerale filters. Maar smeer altijd royaal en regelmatig in. Ik vind de zwart met witte verpakking trouwens ook heel erg mooi gedaan.
DA - Sun Oil SPF 6
DA Sun Oil Spray SPF 6 is geschikt voor de zongebruinde huid met een lage gevoeligheid voor zonlicht. Voor mij heeft hij een te lage SPF. Ik gebruik altijd minimaal SPF 30. De Sun Oil Spray verzacht de huid, trekt snel in en voelt niet vet of plakkerig. DA Sun Oil zorgt voor een prachtige bronze teint en is water resistant. 
200 ML 6,49
DA - Sun Cream SPF 30 & 50
DA sun screen is een lichte creme die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht. De lichte textuur laat geen witte waas achter, hydrateert de huid en wordt snel opgenomen door de huid. De zonnebrand biedt een perfecte bescherming tegen de zon en is waterresistent. DA sun screen is verkrijbaar in medium, high en ultra high bescherming. Verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50.
SPF 30: 175 ML €9,95
SPF 50: 175 ML €11,95

DA - Sun Lotion SPF 30 & 50
DA sun spray is een lichte fluid die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht. De lichte textuur laat geen witte waas achter, hydrateert de huid en wordt snel opgenomen door de huid. De zonnebrand biedt een perfecte bescherming tegen de zon en is waterresistent. DA sun spray is verkrijbaar in medium, high en ultra high bescherming. Dit is mijn favoriet van alle producten die ik laat zien. Hij brengt makkelijk aan door de spray verpakking. Verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50.
SPF 50: 200 ML €12,50
SPF 50: 200 ML €13,95

DA - Sun Face Fluid SPF 30 & 50
Deze rijk geformuleerde en exclusieve anti-aging zonnecrème met UVA/UVB filters en hoge zonbescherming is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Deze innovatieve formule biedt een ultieme bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon, gaat pigmentvorming tegen en heeft een prachtig matterend effect op de huid. De zonnefluide bevat hydraterende eigenschappen, is water resistant en is zeer geschikt als basis onder make-up. De luxe formule trekt makkelijk in, is niet vet of plakkerig en laat geen witte waas achter. Echt een topper zeker in factor 50! Verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50.
SPF 50: 50 ML €7,50
SPF 50: 50 ML €9,95
Te koop bij DA Drogist.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig