KNEIPP CHERRY BLOSSOM DOUCHE

Ik schreef al eerder over de Kneipp Cherry Blossom lijn. En hu hebben ze een nieuw product toegevoegd aan de lijn namelijk de crème douche. Het heeft de heerlijke zoete geur van kersenbloesem.
Een zachte bloemige geur om altijd een lentegevoel te beleven! Klinkt goed toch? Laat je verwennen door Kneipp met de nieuwe Crème Douche van de bestseller lijn 'Cherry Blossom'. Deze sulfaatvrije crème douche met waardevolle kersenpitolie en kersenbloesemextract voedt en beschermt je huid. 
Kneipp - Cherry Blossom Crème Douche
Deze heerlijke crème douche verwent je zintuigen en maakt je huid lekker zacht. Dankzij de natuurlijke ingrediënten kersenpitolie en kersenbloesemextract. De kersenpitolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten en werkt bevorderend voor de natuurlijke aanmaak van collageen. Het kersenbloesemextract werkt kalmerend voor de huid en geeft een zachte geur. Verder bevat hij geen minerale oliën, siliconen, microplastics zeep, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook vrij van PEG's en sulfaten.   
6,49
Kneipp - Cherry Blossom Handcrème 
De voedende plantaardige formule van de Kneipp Cherry Blossom hand creme met kersenbloesem extract en waardevolle rijstkiemolie hydrateert de handen intensief. Hij trekt heerlij snel in en je handen ruiken de hele middag nog lekker zoet. De handen voelen zacht en gevoed aan. 
6,49

De lijn bevat badkristallen, een douche foam, body lotion, hand crème en de crème douche. 
Te koop bij de drogist.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig