THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH CONCENTRATE

Een echte bestseller van The Body Shop zijn de Drops of Youth Youth Concentrate. Een serum dat de vochtbalans van je gezicht weer op peil krijgt. Vandaag vertel ik je er graag meer over. 
Voor een frissere, gezonder ogende huid breng je elke dag de Drops of Youth Youth Concentrate aan op je gezicht. Het is een luchtig, gel achtige serum en het brengt de vochtbalans van je huid weer op peil en zorgt ervoor dat je gezicht een stralende gloed krijgt. Mijn huid voelt heerlijke zacht en soepel aan en is bovendien beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling binnen en buitenshuis. Het voelt en ruikt ook nog eens erg lekker fris. Ik gebruik hem elke dag voor ik crème aanbreng en ben er heel erg over te spreken.
 Het komt in een flesje met een pipetje wat erg hygiënisch werkt en waardoor je het goed kunt doseren. Het bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Verrijkt met natuurlijke antioxidanten en Community Trade-moringaolie uit Rwanda. Verder zitten er drie soorten plant stam cellen in. Namelijk edelweiss uit de Italiaanse Alpen, en blauwe zeedistel en zeevenkel afkomstig van de ruige Bretonse kust.
30ML €28,00
50ML €39,00


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig