LANCOME LASH REVITALIZING SERUM

Het is steeds populairder aan het worden een serum voor je wimpers. Hierdoor worden ze sterker, dichter en vallen ze minder snel uit. Ik heb er het afgelopen jaar een aantal geprobeerd van goedkoop tot duur. Deze keer is het de beurt aan het Lancome Lash Revitalizing Serum. 
Elk jaar verliezen we gemiddeld 2000 wimpers. Net als je haar, worden je wimpers blootgesteld aan allerlei soorten aanvallen. Lancôme Lash Revitalizing Serum helpt je wimpers te herstellen dankzij zijn hormoonvrije formule die geconcentreerd is met de meest stimulerende aminozuren zoals hyaluronzuur. In 4 weken tijd zijn je wimpers gerevitaliseerd, dichter, dikker en resistenter.
Je brengt het dagelijks 's ochtends en/of 's avonds aan in het gebied rond de ogen. Hier ben ik persoonlijk erg blij mee want bij de meeste van deze serums moet je ze aanbrengen op de wimper rand wat ik best wel een gepriegel vind. Maar deze mag je ook gewoon zo aanbrengen. 
Stap 1. Gebruik een beetje product ter grootte van een kleine parel (voor beide ogen). 
Stap 2. Breng dit met licht strijkende bewegingen aan over de bovenste en onderste oogleden. 
Stap 3. Ga daarna over de buitenste hoeken van de oogzone (de 'kraaienpootjes'). 
Stap 4. Als laatste zachtjes met de vingertoppen rond de oogcontour kloppen.
Je mag het ook gebruiken als je lash extensions, geverfde wimpers of een wimper lift hebt gehad. Het werkt erg fijn en ik heb echt het idee dat mijn wimpers langer blijven zitten. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik het vaak vergeet en dus maar 1x per dag doe in plaats van 2x.
Adviesprijs €49
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Mooi nieuw product van Lancôme weer, ben het ook aan het testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed ben benieuwd. Vind hem wel aan de prijzige kant.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig