BOOTS BFF BOX ZOMER 2020

 Eind vorig jaar liet ik al de Boots BFF Box Winter Fun editie zien en deze keer is het de beurt aan de zomer box. Hij is weer gevuld met heerlijke producten van het merk Soap & Glory en Boots eigen merk N7.

No7 Hydrating Skin Paste

Dit masker breng je aan in de avond voor het naar bed gaan. Je brengt het aan op een gereinigd gezicht en nek. Je kunt het 2 tot 3 keer in de week gebruiken en je gezicht voelt weer heerlijk zacht en gevoed aan. Ik zelf heb een droge huid en ik merk dat door de hyaluronzuur mijn huid een oppepper heeft gekregen. Daarnaast bevat de formule een beschermende crème om ervoor te zorgen dat ons huid identieke ceramide complex effectief vocht vast blijft houden en vochtverlies voorkomt. Het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid en heeft geen sterke geur.

€19,99

No7 Custom Blend Highlighting Drops

Meng een paar druppels met je creme of foundation en je krijgt een hele mooie gloed op je gezicht. Zelf zou ik het niet snel los gebruiken op je jukbeenderen maar dat kan wel. Ik gebruik dan zelf liever een vaste highlighter. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

€13,99

No7 Hydraluminous Dark Circle Concealer

Deze volledige dekkende créme concealer verbergt tekenen van vermoeidheid en donkere kringen. Je brengt hem gemakkelijk aan met de spons applicator. Hij gaat niet in de rimpels of fijne lijntjes zitten en is verkrijgbaar in vijf kleuren.

€15,99

Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lip Plumping Gloss

Deze bekende lipgloss van Soap & Glory heeft een lipplumping effect. Zo zetten de kleine sponsdeeltjes uiteen zodra zij je lippen raken en zorgen zij voor extra volume. De natuurlijke plantaardige oliën stimuleren de microcirculatie en laten je lippen voller en super zacht aanvoelen. Het is een perfecte roze kleur die zowel bij een look overdag als in de avond erg mooi zal staan.

€10,49

Soap & Glory Archery Brow Tint & Pencil 

Borstel eerst je wenkbrauwen door en breng daarna met het potlood je wenkbrauwen in vorm. Ik vind zulke potloodjes altijd erg fijn en gebruik dit liever dan wenkbrauw gel. Deze brengt ook erg makkelijk en zacht aan.

€9,99

Soap & Glory Kohl Waterproof Eyeliner

Dit is het perfecte zwarte oogpotlood hij is niet 100% water en smudge proof dat moet ik eerlijk zeggen. Maar hij is wel heel erg fijn, brengt makkelijk aan kunt hem lichtjes blenden en op de dop zit een puntenslijper ideaal!

€5,99

Soap & Glory Fruity Crackling Moisture Mousse

Deze mousse is zo lekker met het warme weer. Het is een super lichte vochtinbrengende mousse die de huid onmiddellijk laat afkoelen en verfrissing geeft. De formule heeft een exotische fruitige geur en is verrijkt met ginseng en papaja extracten. 

€8,99

Deze producten zijn te koop in de Boots Apotheek of online.

Boots heeft ook een inspirerende nieuwsbrief hiervoor kun je je aanmelden. Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, acties en ander leuk nieuws.



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig