KNEIPP BE HAPPY MANDARIJN/VETIVER

Zoals jullie weten ben ik dol op de producten van Kneipp. Nieuw is de Be Happy douche en badschuim in de geur mandarijn en vetiver. Deze frisse geur zorgt voor een blij gevoel. En het komt in een nieuw jasje lezen jullie mee?De vrolijkmakende geur van mandarijn en het rustgevende van vetiver worden samengevoegd in deze nieuwe producten van Kneipp. Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geuren combinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost.Kneipp - Be Happy Badschuim

Dit schuimende badproduct is echt een verwennerij. Hij ruikt heerlijk en de natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C).

400 ML €9,49 Kneipp - Be Happy Douche

De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. En die vind ik heel erg mooi en chique. De vertrouwde samenstelling blijft wel hetzelfde. Het is ook beter voor het milieu. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken. Ik doe een maand met zo'n fles echt een aanrader.

200 ML €6,99 

De hele lijn bestaat uit vier producten. Het bevat ook nog geurstokjes en een geurkaars

Kneipp is te koop bij de drogist en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig