IMAGE SKINCARE

Image Skincare is een merk wat ik al èèn keertje eerder gebruikt heb. Ik was er toen heel erg over te spreken en kon niet wachten om nog meer te gaan gebruiken. Deze keer een creme, een cleanser en een hyaluronic filler.
Image Skincare - The Max Stem Cell Facial Cleanser
Een dagelijks te gebruiken zuurvrije, sulfaatvrije zachte cleanser voor een goede balans en een optimale pH‐waarde van de huid. Plant afgeleide stamcellen en plantenextracten voeden de huid en beschermen deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het verlengt de levensduur van cellen. Je kunt hem in de ochtend en in de avond gebruiken. Het heeft een heerlijke licht zoete geur.

Image Skincare - Ageless Total Pure Hyaluronic Filler

Heb je last van rimpels, fijne lijntjes en volume verlies maar stel je een afspraak met een cosmetisch arts liever nog even uit? Probeer dan dit product. De 6 unieke typen hyaluronzuur in deze “filler” hydrateren de huid niet alleen intensief, maar zorgen tegelijkertijd voor een liftend effect en herstellen het volume. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpels opgevuld voor een strakkere huid. Huidveroudering gaat eigenlijk altijd gepaard met vochtverlies. Het lichaam maakt na verloop van tijd namelijk minder hyaluronzuur aan, een lichaamseigen stofje wat vocht vast houdt. Hierdoor wordt je huid minder stevig en zullen zich rimpels en fijne lijntjes gaan vormen. Door verschillende soorten hyaluronzuur te combineren, krijgt je huid met deze filler een ware hydratatie boost! De kleinere hyaluronzuur moleculen dringen door tot in de diepere huidlagen, terwijl de grotere moleculen aan de oppervlakte de huid egaliseren en laten stralen. 

Image Skincare - Vital C Hydrating Repair Crème
Deze ultra-hydraterende en herstellende nachtcrème bevat vitamine C-antioxidant. En is echt mijn favoriet! Hij bevat vitamine A, C, E die de huid voeden en beschermen. Het helpt ook om zichtbare tekenen van stress en vermoeidheid te verminderen. Ook de rokershuid en andere huidproblemen veroorzaakt door externe invloeden hebben profijt van deze hydraterende nachtcrème. Dagelijks gebruik van deze nachtcrème ondersteund het tegengaan van huidveroudering. Ook deze crème ruikt heel erg lekker en voelt echt heel luxe en zacht aan.Ben je benieuwd geworden naar het merk en wil je zelf wat proberen.
Met de code INFLUENCER10 krijg je 10% korting op je bestelling ook geldig op andere producten van dit merk. 
 Ook te vinden op Instagram.
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik ben heel benieuwd naar de filler. Ik begin al last te krijgen van rimpels en fijne lijntjes. Dus dit zou echt een uitkomst zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig