OPGEMAAKTE PRODUCTEN AUGUSTUS 2020

 Vandaag laat ik jullie weer zien welke producten ik afgelopen maand heb opgemaakt. Het is best weer wat. Tijd om alles weer aan jullie te laten zien.Kneipp - Goodbye Stress Douche*

Deze douchegel ruikt zo lekker! Hij werkt ontspannend en je hebt het gevoel alsof je in de sauna bent met deze geur. Ik vind de verpakking ook erg fijn je kunt goed al het product eruit krijgen. 
9/10

Kruidvat - Ultradent Charcoal White Tandpasta*
Ik vond deze helaas heel erg tegenvallen. Ik had het gevoel dat mijn tanden niet helemaal schoon ervan werden en ook het wit effect viel wel mee.
6/10

Zwitsal Natural - Douchegel*
Deze werkte heel erg fijn voor de kindjes. Ik miste stiekem wel de vertrouwde Zwitsal geur dus zou de volgende keer liever voor de originele gele flessen gaan. Maar mocht je een douche gel voor je kindje willen zonder teveel troep en een sterkte geur dan is het wel een aanrader.
8/10

Nivea - Fresh Natural Deodorant*
Dit is een erg fijne deo die lekker fris ruikt. Wel prikte hij als je hem na het scheren op sprayt. Ik zou daarom liever voor eentje gaan die dat niet doet.
7/10

Malibu - Soothing After Sun
Deze aftersun kocht ik op Ibiza omdat ik heel erg was verbrand. Hij werkte goed en de geur was ook echt lekker zo'n typische tropische geur.
8/10

Avene - B Protect SPF 50*
Dit is een getinte dagcrème met SPF 50 erin. Ik heb hem deze zomer met veel plezier gebruikt. Je had daarna ook geen foundation meer nodig. 
8/10
Nivea - MicellAir All In 1 Reinigingsdoekjes
Deze doekjes werken heel erg fijn en verwijderen zelfs waterproof make-up. Dat doen er niet veel! Dus voor onderweg of op reis zou ik deze zeker meenemen. Want voor elke dag gebruik ik gewoon mijn andere uitgebreide producten. 
8/10

Colgate - Smile For Good Tandpasta*
Deze tandpasta was erg fijn maar wel basic hij deed zijn werk goed. Maar overtreft niet mijn favoriet van Elmex.
8/10

Yves Rocher - Coco Lipbalsem*
Dit was een hele fijne zachte lippenbalsem. Alleen de kokos geur was ik niet zo'n fan van.
8/10

Kruidvat - Oog Make-up Remover
Ik maak ze elke maand op zo ook nu weer. Dit is de allerfijnste manier om je waterproof oog make-up te verwijderen. Het is echt mijn nummer 1! Het haalt alles weg zonder te hoeven boenen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is top! Ik koop ze steeds weer opnieuw.
10/10
Vichy - Ideal Soleil SPF 30 Hydrate*
Dit is de allerfijnste zonnebrand ooit! Samen met de versie waardoor je sneller bruin wordt. Is transparant dus je ziet hem niet zitten, laat dus geen witte was achter. Brengt gemakkelijk aan en is zelfs wat verkoelend. 
10/10

Collistar - Unico Volume Mascara*
Als je op zoek bent naar een zwarte mascara die niet waterproof is dan is deze top! Hij maakt je wimper mooi lang en vol en blijft goed zitten. Het enige nadeel voor mij was dat hij niet waterproof is.
9/10

Chanel - Poudre Universelle
Deze poeder heb ik denk ik wel bijna een jaar gebruikt hij ging zo lang mee! Deed ook goed zijn werk alleen wel aan de dure kant. Voor de rest heel erg fijn.
9/10

Moroccan oil - Body lotion
Deze mini had ik opgemaakt tijdens een nachtje weg. Hij heeft de typische Moroccan Oil super lekker!
9/10
Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand Juni.
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

2 opmerkingen

  1. Ik gebruik ook altijd deo van nivea vind ik de beste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tip om douchegel voor baby's te gebruiken, die ruiken altijd zo zacht, zalig!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig