MIJN ME TIME MOMENTJE MET THERME

Als alleenstaande moeder is er niets zo belangrijk als een ''me time'' moment.  Ik kan daar echt van opknappen, lekker wat tijd voor mezelf om iets leuks te gaan doen of om uitgebreid de tijd te nemen voor mijn uiterlijk. Vandaag neem ik jullie mee in mijn 'Me Time' douche momentje.Zoals jullie op mijn Instagram konden zien was ik vorige week een midweekje op vakantie. Ik was met de kinderen, mijn moeder en mijn oma naar een huisje bij de Beekse Bergen. Vakantie is altijd de plek voor mij om eens extra uit te pakken met verzorging producten. Zo nam ik onder andere mijn favoriete lijn van Therme mee de Zen White Lotus. Door de zachte geur kom ik dan helemaal tot rust. Ik begin met een heerlijke douche en gebruik eerst de Zen White Lotus scrub. Daarmee verwijder ik alle dode huidcellen het maakt mijn huid lekker zacht. Het is en fijne milde scrub die je huid ook niet rood maakt. Daarna ga ik verder met het reinigen van mijn huid reinigen daarvoor gebruik ik de shower foam. Ik gebruik deze trouwens ook om mee te scheren dat werkt echt top! Het is dus eigenlijk een twee in èèn product dit scheelt weer ruimte in je toilettas. Na het douchen smeer ik mijn lichaam in met de bodylotion. Deze ruikt heerlijk naar macadamia en trekt snel in. Ik kan me al snel daarna gaan aankleden. Vervolgens spray ik wat body mist op mijn lichaam en mijn kleding.  Een parfum is dan niet persé nodig omdat je de bodylotion en de body mist ook al goed ruikt gedurende de dag. Dit parfum is echt heerlijk en gebruik ik op de dagen dat ik de body mist niet gebruik. Het flesje staat ook nog eens heel mooi in je badkamer. 

De Therme producten zijn te koop bij Kruidvat en Etos. 

 

* Dit artikel bevat een samenwerking. 

7 opmerkingen

 1. Die eau de parfum lijkt mij zalig! Eigenlijk alle producten, ook dol op scrubs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een hele fijne lijn. Sowieso heeft Therme mooie producten. Enne.. een beetje me-time is zeker heel belangrijk. Hopelijk heb je een heerlijke tijd gehad in de Beekse Bergen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker was heerlijk. Was die week met die maandag t/m woensdag nog prachtig weer. Echt geluk mee gehad.;)
   x

   Verwijderen
 3. Ik heb altijd deze douche foam. ik zag dat hij ook 1+1 gratis is nu bij etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo is het hele pakket te krijgen bij etos of kruitvat .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zen white lotus is mijn favoriete geur, maar heb ze allemaal....heerlijk, vooral de Body Mist. De parfums heb ik nog niet/nergens gezien. Ik moet dus snel op pad! Ik kijk uit naar nieuwe geuren.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas hier niet te krijgen bij kruitvat en er is geen etos

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig