COLLISTAR PURE ACTIVES VITAMIN C

Een merk wat ik al jaren met veel plezier gebruik is Collistar. Vandaag laat ik twee nieuwe producten uit de Pure Actives Vitamin C lijn zien. Deze geven je gezicht een hydratatie boost en zijn te koop vanaf oktober.
We denken er nog niet te veel aan, maar de koudere maanden komen eraan. En in die periode van minder zonnestralen en verlaagde weerstand, kan de huid wel wat energie gebruiken. Daarom lanceert Collistar twee nieuwe producten: Pure Actives Vitamin C + Alpha-Arbutin Drops en Vitamin C + Ferulic Acid Cream. Een concentraat en een crème die de huid beschermen, egaler maken en een stralende glow geven. 

De Pure Active lijn van Collistar is hun best verkochte lijn. Deze bevat gerichte oplossingen voor specifieke huidbehoeften. Alle producten in deze lijn zijn samengesteld met huidvriendelijke, actieve ingrediënten om de huid mooi en gezond te houden. Naast specialiteiten met hyaluronzuur, glycolzuur, collageen en elastine, wordt Pure Actives nu uitgebreid met twee producten die zijn geformuleerd met het ingrediënt dat het beste verheldert en beschermt tegen celoxidatie, een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering:Vitamine C. Beide producten zijn vrij van: Dierlijke ingrediënten, siliconen, parfum, soja, gluten, olie en alcohol. Vitamin C + Ferulic Acid Cream is een crème voor een stralende, gehydrateerde en gerevitaliseerde huid. De zuivere formule van ethylascorbinezuur wordt versterkt door de toevoeging van ferulazuur, dit is een krachtig antioxidantVitamin C + Ferulic Acid Cream beschermt tegen celoxidatie veroorzaakt door vrije radicalen, het stimuleert de productie van collageen en helpt de afbraak ervan tegen te gaan waardoor de huid jong blijft. Het werkt ook heel goed om de eerste tekenen van huidveroudering te voorkomen. Dit komt doordat de vrije radicalen direct worden geneutraliseerd door de antioxidanten en zo geen kans krijgen om de huid te beschadigen. De crème ruikt lekker zacht en trekt snel in. Het komt in een mooi glazen potje. Ik vind hem zo fijn dat ik hem nu al een paar weken non stop gebruik.

Het heeft een olievrije textuur en is daardoor geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Ook is de crème ideaal voor de normale tot gecombineerde huid die geen bijzonder rijk of voedend product nodig heeft.

50ML €43,99Dit concentraat zorgt voor een heldere, zuurstofrijke en gezonde huid. Het bevat een exclusieve combinatie van ethylascorbinezuuren alfa-arbutine voor een optimale verhelderende werking. Alfa-arbutine voorkomt en beschermt de huid tegen pigmentatie. Het ingrediënt reguleert de verstoorde aanmaak van pigment door de activiteit van tyrosinase. De afbraak van melanine wordt hierdoor versneld. Het is op basis van water om optimale hydratatie van de huid te garanderen. Het houdt de huid stevig en jong, door de aanmaak van collageen te stimuleren. 

Je kunt het al gebruiken vanaf 20 jaar om de natuurlijke glow van de huid te boosten en te beschermen tegen agressieve vrije radicalen. Het concentraat wordt ook aanbevolen als aanvulling op de schoonheidsroutinevoor iedere leeftijd, voor zichtbare resultaten op korte en lange termijn. Zeker wanneer de huid er dof, vermoeid of grauw uitziet en om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. De lichte textuur trekt snel in de huid waardoor hij direct stralend, egaal en gehydrateerd is. De formule is geschikt voor alle huidtypen.

30ML €43,99
De producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar in iedere parfumerie, de luxe drogisterij en op hun site.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig