OCHTEND ROUTINE MET EEN KLEUTER

 Elke maand laten ze op Your Little Miss een dagje in het leven van een influencer zien. Dit keer was het onze beurt. Vandaag laat ik hier op de blog onze ochtend routine zien.Sinds kort hebben wij een nieuwe ochtend routine. Want als alleenstaande mama is het soms best een beetje haasten in de ochtend. Ook gaat Maeve sinds deze week naar de basisschool. Nu alleen nog een paar dagen om te wennen maar over iets minder dan twee weken fulltime. Want 14 oktober wordt ze alweer 4 jaar. Hierdoor heb ik onze routine iets moeten aanpassen. Ik vertel jullie vandaag hoe onze ochtenden er doordeweeks eruit zien. Onze dag begint doordeweeks altijd rond 7 uur. De kindjes worden vaak al rond die tijd wakker en anders maak ik ze zelf wakker. We gaan dan lekker naar beneden en starten de dag met een ontbijtje met z'n drietjes. Daarna mogen ze van mij altijd eventjes tv kijken, zodat ik mezelf boven ook klaar kan gaan maken. Daarna kom ik naar beneden met hun kleding. Voor Maeve neem ik twee setjes mee zodat ze zelf daaruit kan kiezen wat ze graag aan wil die dag. Daarna ga ik ze aankleden en hun haartjes doen. Bij Beau is dit altijd erg makkelijk: wat gel erin en klaar. Ik vind het wel altijd leuk om van Maeve haar haren iets speciaals te maken. Ze mag van mij altijd zelf kiezen wat ze in haar haren wil. Als ze iets in haar haren wil kiest ze vaak een mooi speldje of een elastiekje. Maar haar favorieten zijn de haarspeldjes met strik. We hebben ze denk ik wel in tien verschillende kleuren, zodat we bij elke outfit een leuk matchend speldje hebben. We gebruiken ook vaak een haarband als elastiekje, zoals in mei bij een fotoshoot die we met z'n drietjes hadden. Zelf ben ik groot fan van de scrunchies. Die gebruik ik zelf dagelijks. Your Little Miss heeft zoveel keuze dat er altijd wel voor iedereen iets te vinden is, zowel voor pasgeboren baby's als grotere meisjes. Maeve had vanaf haar geboorte al veel haren. Hierdoor ben ik al vroeg begonnen met haarspeldjes in haar haren. Dit maakt dat ik al jaren groot fan ben van Your Little Miss. Hoewel we de meeste haarspeldjes al 2-3 jaar gebruiken, is er nog nooit eentje stuk gegaan. Super goede kwaliteit dus! Ook de elastiekjes gaan niet lubberen en zijn niet beschadigend voor het haar. Als iedereen aangekleed is en gegeten heeft springen we rond 8.15 uur op de fiets om naar school, de peuterspeelzaal of de kinderopvang te gaan. Hun tasjes maak ik altijd al de avond van tevoren klaar. Het enige wat ik er altijd nog in moet doen is haar fruit. Dit geeft in de ochtend een stuk meer rust als alles al klaar staat. 


* Dit artikel bevat een samenwerking. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig