OPGEMAAKTE PRODUCTEN SEPTEMBER 2020

 Vandaag laat ik jullie weer zien welke producten ik afgelopen maand heb opgemaakt. Het is best weer wat. Tijd om alles weer aan jullie te laten zien.

Nivea Sun - Zonnebrand SPF 30 Pocket Size
Deze hebben de kinderen veel gebruikt op de kinderopvang. Hij smeert makkelijk uit en beschermt goed.
8/10

Polaar - Night Face Cream*
Deze gezichtscrème is mega fijn! Het enige nadeel is dat ik er van die rolletjes van velletjes van krijg op mijn gezicht. Weten jullie dan wat ik bedoel? Verder is hij super fijn, ruikt lekker en trekt snel in.
9/10

Rituals - The Ritual of Holi Body Cream
Deze fijne crème in een handig wat kleiner formaat van 100ML. Ik had hem in mijn handtas zitten. Door het vele handen wassen vind ik het fijn om daarna meteen mijn handen in te kunnen smeren. Omdat ze anders snel droog worden. Deze is daar ideaal voor ook handig voor mee op vakantie.
9/10

Garnier - Micellair Water Rozen*
Een hele fijne manier om je gezicht te reinigen. Hij werkt heel goed en ik vind hem net als de roze versie hiervan heel fijn. Deze ga ik zeker opnieuw kopen!
10/10

Origins - Ginzing Gezichtscrème
Dit is èèn van mijn favoriete lijnen van Origins. De crème ruikt heerlijk naar sinaasappels en maakt je gezicht zacht en verzorgd het goed. Wel gebruik ik in de winter wanneer mijn huid wat droger is liever een wat dikkere crème. 
8/10

Keune - Silver Conditioner
Ik heb mijn haar geblondeerd waardoor ik moet wassen met zilver shampoo en conditioner. Deze kreeg ik bij de kapper cadeau. En maakte mijn haar minder geel en lekker zacht.
9/10
Etos - Waterproof Eye Make-up Remover
Ik koop altijd die van Kruidvat eigen merk. Maar die was uitverkocht en toen ging ik voor deze. Hij verwijdert ook goed waterproof make-up maar ik vind hem te olie achtig.
6/10

Rituals - The Ritual of Hammam Douche Foam
Deze blijf ik opnieuw kopen! Mijn favoriete product van Rituals blijfven de douche foams. Ik koop meestal de geur Hammam of Karma. Ze schuimen goed en ruiken heerlijk! Ook ideaal om mee te scheren.
10/10

Kruidvat - Nagellak Remover Non Aceton
Ik koop bijna altijd deze nagellak remover. Hij is redelijk mild voor je nagels en lekker betaalbaar.
9/10

Collistar - Infinito Waterproof Mascara*
Ik gebruik het allerliefste waterproof mascara. Helaas was deze niet 100% waterproof. En ook droogde hij best wel snel uit waardoor ik er maar net 3 maanden mee gedaan heb. Ik hoop dat Collistar komt met een waterproof mascara versie van hun Volume Unico mascara die is zo fijn!
5/10
Zwitsal - Deodorant Original
Deze deodorant zou ik niet snel opnieuw kopen ik vind de geur te erg aanwezig. En hij is qua werking niet sterk genoeg. Wel vind ik de Zwitsal geur erg lekker en het formaat is fijn. 
5/10

Rimmel - Fix It Perfect Primer*
Een hele fijne budget primer die ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten en dat je minder gaat glimmen. Wel had ik het idee dat ik er last van acne door kreeg. Dus waarschijnlijk zitten er best wat siliconen in. 
7/10

Kneipp - Cosy Moment Crème Bad*
De Kneipp Crème bad producten zijn echt super lekker. Ik gebruik ze altijd bij mijn ouders in bad samen met de kinderen. Deze geur is perfect voor de winter met steranijs. 
9/10
Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand Oktober.
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig